Office 2021 или Office 2019, кой предпочитате? MS Office само за €12,29 в Keysfan!

Версия Office 2021 на популярния пакет за офис приложения излезе на пазара през октомври 2021 г., докато Office 2019 беше пуснат през януари 2019 г. Новият пакет Office 2021 е по-усъвършенстван и добавя много полезни функции.

По-специално искаме да представим функцията за сътрудничество в реално време, която е особено подходяща за отдалечения офис и изпълнението на задачи съвместно с колегите. Приложенията Word, Excel и PowerPoint позволяват на няколко души да редактират един и същ документ едновременно. Всеки е уведомен, когато файловете се актуализират; знаете кой и къде редактира документа заедно с вас, което прави сътрудничеството с колегите по-лесно и удобно. В допълнение, Office 2021 има същия външен вид като Windows 11, а Microsoft Excel 2021 е най-изчерпателното и лесно за използване приложение за електронни таблици на пазара днес. Новата функция XLookup, например, ви позволява да организирате данните по-бързо.

В актуалната кампания Keysfan’s Office Special Promotion новият Office 2021 струва само €27,36, което ви спестява повече от 90%, в сравнение с официалната цена на Microsoft от $439,99. Ако закупите няколко пакета Office 2021, единичната цена пада почти наполовина – до €14,13! Ако новите функции на Office 2021 не означават много за вас, тогава Office 2019 също е много добър избор. Освен това по време на промоцията Office 2019 се предлага само за €12,29!

Специална разпродажба на Microsoft Office! Оригинален Office само за €12,29!

Независимо дали ще изберете Office 2021 или Office 2019, системната конфигурация трябва да е Windows 10 или Windows 11. Затова Keysfan предлага и супер отстъпка за Windows – можете да купите класическия Windows 10 само за €6,14, с осигурени безплатни надстройки до Windows 11!

Специална цена: Оригинален Windows 10 Pro от €6,14!

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

Вижте още предложения за Office >>

50% отстъпка за други Windows версии (купон: BKS50)

Keysfan предлага също богат избор от софтуерни инструменти за компютри, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер, софтуер за редактиране на видео и разнообразни други приложения. Можете да се възползвате от невероятни сделки за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти за компютъра

Защо да изберете Keysfan?

  • Спестете пари: Можете да получите изгодно всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и сигурността от Microsoft.
  • Законност на лиценза: Изтегляте софтуера директно от официалния уебсайт на Microsoft и след това използвате кода за активиране, за да активирате софтуера. Продуктът е 100% оригинален. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.
  • Денонощна поддръжка на клиенти: Когато закупите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услугите за поддръжка на клиенти, ако срещнете проблеми при инсталирането или използването на тези пакети. Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване!

Имейл за контакт: Support@Keysfan.com

Спонсорирана публикация