Office 2021 само за €25,25 и Windows 10 от €6,12! Още отстъпки в Keysfan Black Friday!

Microsoft Office е основен софтуер за работа и обучение на много потребители. Word, Excel и PowerPoint са най-важните компоненти на пакета Office и инсталирането им на вашия компютър е отличен избор. И ако официалната цена от $439,99 е причината, поради която не сте го купили, тогава не трябва да пропускате Black Friday продажбите на Keysfan!

В годишната Black Friday разпродажба можете да получите оригинален MS Office 2021 Professional само за €25,25. Ако трябва да купите няколко пакета Office 2021 Professional, най-ниската цена е само €13,65/PC! Побързайте да научите за най-ниските цени за годината в промоцията Keysfan Black Friday!

Най-ниска цена за годината! Доживотен Microsoft Office 2021 само за  €13,65

На официална цена от $199,99 в Microsoft, Windows 10 Pro струва само €7,25 по време на Black Friday продажбите на Keysfan! Купете повече и спестете повече – Windows 10 Pro на цена от €6,12 на компютър! Най-новият Windows 11 Pro само за €10,25!

Вземете оригинален Windows от €6,12

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (купон: BKS62)

50% отстъпка за други Windows версии (купон: BKS50)

Вижте още предложения за Windows >>

Продажби на едро за бизнеса: Windows и Microsoft Office

Keysfan предлага също богат избор от софтуерни инструменти за компютъра, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер, софтуер за редактиране на видео и разнообразни други приложения. Можете да се възползвате от невероятно изгодни сделки за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти

Защо да изберете Keysfan?

Спестете пари: Можете да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и сигурността от Microsoft.

Законност на лиценза: Изтегляте софтуера директно от официалния уебсайт на Microsoft и след това използвате получения от Keysfan код, за да го активирате. Продуктът е 100% оригинален. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan предоставя гаранция за всеки продаден лиценз.

Денонощна 24/7 поддръжка на клиенти: Когато купите някой от софтуерните пакети на Keysfan, вие имате право на услуги за поддръжка на клиенти, ако срещнете проблеми при инсталирането или използването на тези пакети. Keysfan осигурява доживотно следпродажбено обслужване!

Безопасно: Keysfan е безопасна платформа за продажба на софтуер. Трябва само да купите ключа за активиране на лиценза от Keysfan, след това да изтеглите софтуера от официалния уебсайт и да го активирате с получения код. Така че софтуерът, който използвате, е 100% безопасен и оригинален!

Добра репутация: Със своите висококачествени продукти и отлично следпродажбено обслужване, Keysfan има оценка 4,8 и рейтинг на доверие от 95% в TrustPilot, като е получил повече от 700 реални отзива от купувачи.

Имейл за връзка: Support@Keysfan.com

спонсорирана публикация