Къде да купите евтино Windows 10, MS Office и друг PC софтуер? Цените започват от €6 в Godeal24!

Искате да използвате Word, PowerPoint или Excel на вашия компютър, без да плащате пълната цена за пакета Microsoft Office? Къде можете да купите евтин и оригинален MS Office пакет? Godeal24 разпродажба на офис софтуер ви предлага големи отстъпки! Най-новият Office 2021 само за €24,25!

Нуждаете се от друг офис софтуер, който ще ви помогне да подобрите вашата офис ефективност? Ashampoo PDF Pro 3 разполага с нов интерфейс, базиран на лента, който ще намерите във всяко модерно офис приложение. Това означава почти никакво обучение! Всички основни функции са точно както очаквате, редактирането на PDF никога не е било по-лесно!

Ако искате да надградите компютърния си софтуер, можете да закупите няколко версии на Windows на цена по-малка от 10% от официалната! Оригиналният Windows 10 Pro струва само €7,25 и поддържа надграждане до най-новия Windows 11 Pro!

Godeal24 ви предоставя изживяване „на едно гише” при пазаруване на софтуер, независимо дали става дума за инструменти за подобряване на производителността в офиса или за редактори на снимки, управление на системата, защита на сигурността и т.н. – всички те могат да бъдат закупени на най-добрата цена!

Оферта за ограничен период: Специална разпродажба на офис софтуер

Godeal24 пуска различни пакети от Windows и MS Office за потребители, които трябва да надградят няколко компютъра или да ги дадат като подарък на семейството и приятелите си. Сред тях най-ниската цена на Windows 10 Pro е само €6,12/PC! Дори Office 2021 Pro струва едва €13,05/PC в Godeal24 разпродажби на офис софтуер!

Купете повече, спестете повече: Изгодни Windows и Office пакети

62% отстъпка за пакети и още MS Office софтуер (купон “GG62”)

До 50% отстъпка за други Windows версии! (купон “GG50”)

Продажби на едро за бизнеса: Windows и Microsoft Office

Още PC инструменти на най-добрите цени!

Вземете още инструменти >>>

Надеждността на Godeal24 е напълно отразена в добрата онлайн репутация, на която компанията се радва, и в многото положителни отзиви в TrustPilot, където е оценена като „отлична и страхотна” в 98% от рецензиите. Това се дължи на качеството на пазаруването и многото предимства, предлагани от магазина: в допълнение към възможността да избирате от много оригинални продукти с отстъпки до 90%, дигиталната доставка ще ви позволи да получите поръчания софтуер директно на вашия имейл адрес в рамките на секунди след покупката. Това е много удобен за купувача метод на доставка.

Godeal24 обещава 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване и че можете да използвате продукта без проблеми!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация