Ayvens започна оперативна дейност в България

Амбицията на Ayvens е да бъде водещ глобален доставчик на устойчива мобилност”, заяви Владимир Тодоров, търговски директор на Ayvens България (снимка: Димитър Атанасов / предоставена от APRAgency)

Глобалната компания Ayvens официално започна оперативна дейност в България. На среща с партньори и клиенти в София фирмата лансира новия си бранд, който обединява наследството и опита на ALD Automotive и LeasePlan в една обща стратегия и идентичност. Събитието съвпадна с 10-годишния юбилей на дружеството в страната.

През август тази година Ayvens обяви своето ребрандиране в България. Компанията доставя устойчиви решения за мобилност, електрификация, управление на автопаркове и високотехнологични услуги за корпоративна мобилност.

„Мобилността не е просто дестинация. Мобилността е свобода. Нашата цел и обещание са да направим живота да тече по-добре и по-лесно за всички. Нашата амбиция е да бъдем водещ глобален доставчик на устойчива мобилност”, заяви Владимир Тодоров, търговски директор на Ayvens България по време на събитието.

Ayvens e глобална  компания с дейност в областта на устойчивата мобилност. От десетилетия предоставя лизинг с пълно обслужване, гъвкави абонаментни услуги, услуги за управление на автопаркове и решения за мултимобилност на корпоративни клиенти.

Компанията разполага с над 14 500 служителя в 42 държави и общо 3,4 млн. превозни средства, включително най-големия мултибрандов автопарк от електрически превозни средства. Ayvens е регистрирана в раздел А на Euronext Paris. Societe Generale е мажоритарен акционер в компанията.

Коментар