По-ниски цени за мобилен интернет с нови пакети Globul Go Web Unlimited

С новите срочни допълнителни пакети за данни GLOBUL GoWeb Unlimited, всички клиенти на абонаментните програми на GLOBUL могат да се наслаждават на неограничен мобилен интернет трафик на още по-изгодни цени за целия срок на договора си. 

Срещу месечна такса от 4,50 лв., 6,50 лв. или 9,50 лв., потребителите на трите нови допълнителни пакета ще получат неограничен трафик за мобилен интернет и съответно по 50, 100 или 200 MB с максимална скорост всеки месец до изтичане на своя договор за мобилни услуги.
 
Всички клиенти на GLOBUL, които в момента използват безсрочните допълнителни пакети GoWeb Unlimited могат да се възползват от новите по-изгодни цени за мобилен интернет и да активират срочен пакет по избор.
 
Допълнителните срочни пакети GLOBUL GoWeb Unlimited са валидни за всички физически лица, настоящи и нови клиенти на GLOBUL, абонати на тарифни планове без включени пакети мобилен интернет. Пакетите се активират в магазин от търговската мрежа на GLOBUL, чрез мобилния портал MyGLOBUL или с изпращане на безплатен SMS до номер 1414 с текст GO50, GO100 или GO200 в зависимост от избрания пакет.
 

по темата: „По-ниски цени за мобилен интернет с нови пакети Globul Go Web Unlimited”

добавете коментар...

  1. vraptor

    неограницхен трафик 200 МБ – що за щуротия – само лъжат тези теле-гноми

Коментар