Vivacom въвежда тестови период за своите интернет услуги

София, 1 август 2011 г. – От днес VIVACOM въвежда постоянен тестови период за своите интернет услуги. Клиентите, които искат да се уверят в качествата на VIVACOM Net или VIVACOM Fiber Net-пакетите на телекома, ще могат да направят това без допълнително заплащане в рамките на две седмици след подаване на заявка за услугата. 

Потребителите ще заявяват всички пакети широколентов интернет на принципа „опитваш и купуваш” (Try and Buy). Ако са доволни от предоставената им услуга, ще могат да продължат да я ползват за срока на договора, който предварително са заявили. Ако не харесат параметрите й, до 14 дни ще могат да се откажат от нея в същия VIVACOM магазин, от който са я заявили, без никакви дължими суми. Единственото, което трябва да направят, е да върнат предоставеното им от компанията оборудване.
 
Проучване на компанията показа, че клиентите й имат най-голяма нужда от тестов период за интернет, затова и VIVACOM реши да стартира своята Try and Buy политика именно с тази услуга. Въвеждането на постоянен тестови период дава възможност на потребителите да се възползват от преференциите, които предоставят срочните договори, и същевременно ги освобождава от обвързване в случай, че услугата не отговори на предварителните им очаквания.
 
Try and Buy е част от стратегията на VIVACOM, насочена към потребителя с цел да осигури на абонатите иновативни услуги и свобода на избор.
 

Коментар