Трима клиенти на М-Тел с ново Ауди от лятната кампания на телекома

Трима са щастливците, които жребият определи да подкарат нов автомобил Audi A3 Sportback това лято. Техните имена са Павел Михайлов от София, Величка Георгиева от Елхово и Станимир Стоянов от Копривец. 

Своите автомобили тримата късметлии ще получат до края на месеца в рамките на специално събитие по връчването им.
 
В лятната кампания на М-Тел участие взеха всички клиенти, заплатили своята сметка до края на юли. Освен трите автомобила, лоялните клиенти спечелиха още над 2000 награди, сред които таблети Huawei S7 HID, мини компютри Sagemcom Spiga, смартфони Blackberry Storm, LCD телевизори Panasonic 32” TX-L32C3E, лаптопи ViewSonic VNB107, телефони Nokia 2330 или Nokia 1616.
 
В рамките на лятната кампания на М-Тел всички клиенти могат да ползват следобедна отстъпка от 5% при плащане на сметки в брой между 13.00 и 16.00 часа до края на август.
 
Всички лоялни частни и бизнес клиенти, спазили срока на издадените фактури през периода септември 2010 – март 2011 и платили в срок задълженията си, могат да ползват отсъпка от 10 процента до края на годината при покупки в брой от магазините на М-Тел и в партньорската мрежа на комапнията – Хенди и Офис 1 Суперстор.
 

по темата: „Трима клиенти на М-Тел с ново Ауди от лятната кампания на телекома”

добавете коментар...

  1. Павлина

    Ами защо да не подарят на хората!? Какво са за тях 3 коли? Те и без това колите не са купени с техни средства! МTL са крадци и измамници. С чужда пита помен да прави и баба знае! Честито на печелившите!!!!!!!!!

  2. Стоян

    Да са им честити и със здраве да си ги карат! Летните игри на М-тел винаги са били много яки и не веднъж са давали автомобили, но този път колите са супер 🙂

Коментар