Нови попълнения в 20-годишната серия Deskjet

HP обяви нови модели принтери по случай 20-годишнината на Deskjet – серията мастиленоструйни устройства, които, по данни на корпорацията, са най-продаваните в света, с над 240 милиона потребители.
И трите нови устройства – Deskjet D1560, Deskjet D2560 и Deskjet F4280 All-in-One – са сертифицирани по Energy Star. Основното послание на HP, пускайки моделите на пазара, е надеждна и лесна работа.
Принтерите включват нови мастилници с HP Vivera мастила, предлагащи черен текст с лазерно качество и ярки графики, устойчиви на вода и размазване. Устройствата предлагат лесни за ползване функции за печат, като например бутон за отмяна на задача и печат на нежелани страници, както и свръхкомпактна сгъваема поставка за 80 листа.
Принтерите улесняват и печатането на снимки – от 10×15 см до панорамни размери, като автоматично премахват ефекта „червени очи”.
Всички нови модели Deskjet включват инструмента HP Smart Web Printing за прост и предвидим печат от интернет. С негова помощ, уеб страниците се коригират автоматично, за да се избегне изрязване на полета. Потребителите могат лесно да изберат и отпечатат единствено съдържанието, което искат, като по този начин пестят хартия, мастило и време.
Принтерът HP Deskjet D2560 се продава на цена от 99 лева, моделът Deskjet F4280 All-in-One струва 159 лева, а HP Deskjet D1560 – 79 лева.
Дебютирал през 1988 година, HP Deskjet е първият еднолистов настолен принтер в света. С първоначална цена от 995 щатски долара, HP Deskjet предлага средна скорост на печат от две страници в минута (ppm).
Днес HP Deskjet е високоскоростен и лек принтер с голямо многообразие от функции – от безжична свързаност до интуитивна софтуерна и хардуерна инсталация с лесни настройки. Устройствата от серията са подходящи за ежедневен печат на документи и снимки, като поддържат скорости до до 30 ppm и се предлагат на цена от 49 евро, като голяма част от моделите са с цена под 100 евро.

Коментар