Мобилен телефон могат да спечелят клиентите на предплатени услуги на vivatel

Всеки ден клиентите на предплатените планове на vivatel могат да спечелят мобилен телефон Samsung M200 от ежедневната томбола на мобилния оператор. В томболата участват потребителите на предплатени услуги на vivatel, които презаредят сметката си през промоционалния период, който продължава до 16 май.
Участниците в програма Мания на vivatel получават атрактивни бонуси при редовно презареждане на своята карта. Ако заредят предплатената си сметка с минимум 10 лева в рамките на 30 дни, те получават до 20 лева включено време за разговори, а с бонусите Айде Мания имат на разположение до 250 минути за разговори към vivatel и БТК и до 250 SMS-а към всички национални мобилни оператори.
С Мания на vivatel потребителите ползват бонус от допълнително време за разговори всеки път, когато презаредят своя ваучер в рамките на 30 дни. Ограничения за броя на презарежданията, които се правят в този период няма, а валидността на всеки бонус е 30 дни. Допълнителните минути и кратките съобщения се получават в рамките на 2 дни от презареждането, а неизчерпаният бонус и SMS-и се натрупват към следващите, при всяко ново презареждане в срок от 30 дни.

Коментар