БТК стартира игра „Познаваш ли България?”








Всички клиенти на мобилната и фиксираната телефонна услуга на БТК могат да изпробват знанията си за България, да отговорят на въпроси и да спечелят много награди до края на месеца, като участват в специалната игра на телекома „Познаваш ли България?”.

За да се включат в играта, желаещите трябва да изпратят SMS на кратък номер 1000 или да се обадят от фиксиран телефон на номер 09005100, и да отговорят на въпроси за родината. След като се регистрират, участниците започват да получават въпроси, свързани с България на различни теми: география, история, спорт, музика и други, като например кой е главнокомандвашият на Българската армия, кога е създадена Първата българска държава, в кой български град се намира делфинариумът и т.н.

Всеки въпрос в играта има два възможни отговора. Клиентите на мобилни услуги трябва да посочат правилния отговор, като върнат SMS с номера му (1 или 2) в съобщение към кратък номер 1000. Участващите чрез фиксиран телефон пък трябва да отговорят правилно на въпросите чрез натискане на бутони 1 или 2.

Всеки ден 5 участника, отговорили правилно на поне 1 въпрос участват в тегленето на 140 ежедневни награди – шапка с логото на БТК. Който познае 7 въпроса се бори в жребия за 4 седмични награди – 42’’ LG Plasma TV.

Колкото повече правилни отговора даде един играч, толкова по-голям е шансът му да спечели в ежедневната и ежеседмичната томбола с награди. Още с регистрацията си в играта, всеки участник получава автоматично по 50 точки, а всеки верен отговор му носи 20 точки. Играчите имат възможност да събират допълнително точки за правилен отговор в специалната Бонус Зона за бързина, в която получават 100 (сто) точки за всеки верен отговор в рамиктие на 30 минути.

Ако отговорят правилно на определен брой въпроси, играчите могат да получат и специален бонус с BG Gold въпрос, който ще им донесе 1 000 точки при верен отговор. Всеки участник в играта участва в тегленето за награда толкова пъти, колкото точки е събрал. Така ако участникът е отговорил правилно на въпрос от Бонус зоната или BG Gold въпрос, ще увеличи със 100 или съответно с 1 000 участията си при тегленето на съответната ежедневна или седмична награда.

Изпращането на SMS към номер 1000 или обаждането на номер 09005100 е на цена 1.20 лв. с ДДС. Правилата на играта и списък с печелившите участници се публикуват на www.btc.bg. 

Коментар