NCsoft разкри новата Aion PowerWiki и обновяване на сайта AionOnline.com

Във връзка със старта на най-очакваното за тази година ММО (масова мултиплеър онлайн игра) заглавие, NCsoft разкриха два нови вълнуващи начина за предварително изследване и изучаване света на Aion преди датата за издаване на играта – 25 септември.

Вчера беше пусната дългоочакваната Aion PowerWiki – безспорният дом на постоянно растящия свят от информация за играта. В допълнение, NCsoft обявиха, че са възобновили поддръжката на сайта Aiononline.com, на който сега са добавени още повече информация и вълнуващо съдържание, а това прави значително по-лесно докосването до магията на Aion.

PowerWiki и бъдещи онлайн услуги

PowerWiki е официалният източник на знание за Aion, разработен като лесно за използване средство за всякакъв тип играчи – то осигурява богата и подробна информация, както в разделите за начинаещи, така и в тези за напреднали играчи.

Геймърите, които тъкмо започват приключенията си в Aion, ще открият интуитивен наръчник за игра, както и функция за търсене, за да се сдобият бързо с необходимата им филтрирана информация. Напредналите играчи ще бъдат възнаградени с динамична, обновена wiki платформа и дискусии за ин-гейм събития, както и с подробен наръчник за куестовете.

Бързо разширяващата се Aion общност ще играе главна роля не само за успеха на PowerWiki, но и на предстоящите да излязат онлайн услуги като “Aion Answers”, където играчите могат да задават въпроси и да печелят точки за ин-гейм употреба като се включат в общността. В допълнение играчите от всички нива ще могат скоро да използват интегриран “Character Viewer”, за да надникнат в подвизите и външния вид на героите на приятелите си.

Можете да разгледате Aion PowerWiki на адрес:  http://powerwiki.na.aiononline.com/aion

Скоро ще бъдат стартирани френска и немска версии на PowerWiki.

Aiononline.com

Като първоначална дестинация за Aion в мрежата, Aiononline.com е преобразен напълно, включени са съвсем нови секции, които посетителите могат да разглеждат, като например “What is Aion”, където са описани сказанията и легендите за света на Aion.

В добавка Aiononline.com представя подобренията в блоговете, поддържани от общността и социалните мрежи, както и уеб услугите. Има обновена секция за новини, обяви и събития. Aiononline.com осигурява на посетителите и разнообразни материали като скрийншоти, уолпейпъри и концептуален арт, даващи по-богат и задълбочен поглед върху най-красивия свят, пресъздаван някога в ММО.

Коментар