Packard Bell постави двуядрен процесор в новата си серия преносими компютри EasyNote V

PackardBell постави двуядрен процесор в новата си серия преносими компютри EasyNoteV
Производителеност на настолна система в тялото на преносим компютър;
Идеален за мултимедийни и игрови приложения с високи системни изисквания
;
Уникален Packard Bell дизайн
04/04/2006 – COMPUTER 2000
PackardBell, един от петте топ производители на компютърни системи в Европа, дистрибутиран в България от COMPUTER 2000, представи EasyNoteV серията преносими компютри, като предложи на потребителите висока производителност, компактност и изтънчен дизайн.
Първото нещо, с което ни грабва EasyNoteV, е огледалната полирана повърхност и луксозният му дизайн. Широкоекранният 15.4” WXGA дисплей е с DiamondView технология, подобряваща изображението. Голямо удобство създават широката клавиатура и стилният тъчпад, а стерео колонките и субуфера са деликатно прикрити. Специалният ECO-бутон спестява употребата на батерия, като намалява светлината на екрана и скоростта на процесора за да ни осигури продължителност при работа.
В ноутбука е използван новият IntelDualCore процесор в комбинация с последно поколение ATIMobilityRadeonX1600 графичен контролер с до 512MB собствена видеопамет (Hypermemory). Големината на твърдият диск се движи в границите между 40GB и 160GB, a оперативната памет достига внушителните 2GBDDR2 DualChannelRAM. EasyNoteV е съвместим с WiFi 802.11a/b/g безжична мрежа, като опция предлага Bluetooth връзка, има IEEE-1394 и USB 2.0 портове, 4 в 1 четец за карти, както и ExpressCard слот.
За мултимедията в EasyNoteV е предвидена DVD±R9 двуслойна записвачка, TV-тунер за цифрова телевизия, висококачествен аудио контролер с SPDIF вход/изход, вградени колонки със събуфер, DVI видео изход и дистанционно управление. PowerCinema софтуерът съчетава лек и дружелюбен интерфейс с мощни възможности на PVR, работи с всички видове аудио и видео формати, като може да възпроизвежда DivX и DVD филми. Системата удовлетворява и най-капризните изисквания на съвременните тежки мултимедийни, игрови и бизнес приложения.
EasyNoteV се предлага в комплект с приложения и софтуер, включващ MicrosoftWindowsXPHomeEdition, Word, PowerCinema, SymantecInternetSecurity и SkypeInternettelephony, някои програми за видео и фото обработка, а също така и игри.
EasyNoteV притежава невероятната производителност, за която всеки сериозен потребител на преносим компютър мечтае” – отбеляза Луис Пермин, маркетинг директор на EMEAMobilityBusiness отдел в  PackardBell. „Това е перфектният избор за всеки клиент, който иска всичко – дори и нещо повече.”
Повече информация можете да получите от Диана Манчевска, продуктов мениджър за PackardBell в COMPUTER 2000 (DMantchevska@computer2000.bg).

Коментар