Интернет от Vivacom само за 10 лв. на месец

София, 4 февруари, 2010 г. – 50% по-ниски цени ще плащат всички нови интернет клиенти на VIVACOM, ако заявят своята услуга до 5 април 2010 г. Вместо 20 или 25 лв. на месец потребителите на VIVACOM Net ще плащат по 10 или 12.50 лв. за първите три или шест месеца, в зависимост от срока на договора си. В момента VIVACOM е най-бързо развиващият се Интернет доставчик на българския пазар, чийто потребители надхвърлиха 300 000 души.

Всеки, който пожелае, ще може да добави и допълнителен мобилен интернет към своите пакети на най-ниската цена за дата трафик на българския телекомуникационен пазар в момента. Само 10 лв. на месец струва пакет за мобилен интернет с включени 750 MB трафик месечно. Специалната цена важи за всички нови или настоящи клиенти на VIVACOM услуги, които включват ползването на стационарен интернет през VIVACOM Net.

Трафик пакетите предлагат от 750 MB до 15 GB на месец свободен обмен на данни без включени гласови услуги, като цената на MB след изчерпване на включените в пакета е само 10 стотинки. Специалната оферта от 10 лв. на месец за мобилен интернет важи за целия срок на договора. Клиентите могат да се възползват от тази оферта до края на февруари 2010 г.

В момента освен четирите пакета за бизнес и домашен интернет, VIVACOM Net се предлага като част от конвергентните услуги Хармония, VIVACOM Home и VIVACOM Trio.

VIVACOM Net се отличава с надежден и сигурен достъп до Интернет, има постоянна скорост на връзката дори и в пикови часове, еднаква скорост както за български, така и за международни сайтове, лесна инсталация и  24-часова поддръжка на безплатния телефон 123.

Коментар