Смарт часовници и слушалки Huawei за 1,99 лв. на месец предлага А1

Специална селекция смарт часовници Huawei се предлагат на лизинг от А1
(снимка: А1 България)

Избрани модели смарт часовници и безжични слушалки от Huawei предлага на промоция А1 България през целия септември. Смарт аксесоарите могат да бъдат взети на лизинг на цени, започващи от 1,99 лева на месец за 24 месеца с план Unlimited Ultra.

Част от селекцията са смарт часовници от сериите Huawei GT4, Huawei GT 3 и Huawei FIT2, както и безжични слушалки Huawei FreeClip, Huawei FreeBuds 6i, Huawei FreeBuds Pro 2 и други.

За любителите на смарт часовници

Huawei GT4 предоставя функции за улесняване на ежедневието, за спортни активности или друг повод. Смарт часовникът се предлага в разнообразни цветове и в два размера – компактният Huawei GT4 41mm за дамите и Huawei GT 46mm за феновете на по-големи аксесоари.

Моделите са със стилен дизайн и богат избор от 25 000 циферблата за всеки ден. Можете да създавате и свои собствени циферблати с персонализирани функции и цветове, така че да отговарят на личния ви вкус и нужди.

Сред основните предимства на устройствата са усъвършенстваният 24-часов мониторинг на здравето, който включва функции за проследяване на сърдечната честота, количество на кислород в кръвта, качество на съня и нива на стрес.

Смарт часовниците са оборудвани и с мощна батерия, която осигурява до 14 дни максимален живот за по-големият модел и до 7 дни за по-малкия. През настоящия месец Huawei Watch 4 GT4 41mm Green и GT 4 46mm Green са налични на лизинг срещу 6,98 лева на месец с план Unlimited Ultra от A1.

Huawei FIT2 е още един модел, който е част от специалната селекция на А1 през септември. Смарт часовникът разполага с 1,74-инчов FullView дисплей и ултратесни рамки за възможно най-голямо удобство и лекота.

Устройството също е снабдено с голям набор от функции за следене на здравните показатели, както и ексклузивни фитнес анимации, с които тренировките да бъдат още по-приятни. Това включва анимирани упътвания с гласов асистент за загрявка преди тренировката, както и за разтягане – след нея.

С до 10 дни издръжливост на батерията, моделът е подходящ и за по-интензивна употреба, като само с 5-минутно зареждане собственикът на Huawei FIT2 може да го използва цял ден. Huawei FIT2 е наличен на лизинг срещу 1,99 лева на месец с план Unlimited Ultra от A1.

В селекцията безжични слушалки на А1 влизат и моделите Huawei FreeBuds
(снимка: А1 България)

За феновете на безжични слушалки

Сред звездите в промоционалната селекция на А1 са безжичните слушалки Huawei FreeClip. Със специалния C-bridge дизайн с минималистична форма, слушалките са лек, удобен и стилен аксесоар. Благодарение на open-fit дизайна, ушите могат да дишат, а със самоадаптивните аудио канали вече можете да носите и двете слушалки на всяко ухо.

Слушалките са много издръжливи, благодарение на изработката от високоефективна Ni-Ti сплав. Преминали са редица тестове за надеждност. През септември Huawei FreeClip се предлагат за 2,98 лева на месец с двугодишен договор за план Unlimited Ultra от А1.

FreeBuds 6i са още един модел иновативни слушалки от марката, които А1 предлага. Те имат нежен дизайн в неповторими цветове и удобни накрайници в три размера, така че да прилягат на всяко ухо.

След ключовите предимства на модела е и интелигентното шумопотискане 3.0, чийто алгоритъм е специално обучен и настроен за 34 сценария. Така слушалките дават максимално качествено потискане на странични шумове на различни нива.

За моментите, в които искате да слушате музика, Huawei FreeBuds 6i разполага и с мощен бас до 14Hz и сертификация за Hi-Res аудио. Този месец моделът може да бъде закупен на лизинг от А1 срещу 2,50 лева на месец с план Unlimited Ultra.

Коментар