Microsoft Office и Windows 11 завинаги – от €10 на Godeal24 Halloween Sale

Microsoft току-що пусна новия Office 2024, който в Home версията си обикновено струва €149 и включва Word, PowerPoint и Excel – трите основни приложения, които всеки познава. Офис пакетът идва с подобрения на потребителския интерфейс, за да пасне по-добре в средата на Windows 11, и много новости, включително нов шрифт по подразбиране, нови функции за Excel, нови инструменти за запис и видео в PowerPoint и други. 

За потребители, които не се нуждаят от най-новите функции или облачна интеграция, изборът на версия Office 2021 може да бъде изключително рентабилно решение. Godeal24 обяви специална разпродажба Halloween Sale за ограничен период от време, в която можете да получите лицензи за Microsoft Office и Windows на намалена цена.

Сега е моментът да вземете доживотен лиценз за Microsoft Office Professional 2021 само за €36,75 (вместо €249) с код „GG62”. Този пакет включва осем приложения. Вместо да плащате месечно или годишно за достъп до тях, просто купете лиценз за едно устройство, за да изтеглите пакета на вашия компютър и да го използвате толкова, колкото ви е необходимо. MS Office 2019 Professional също е на най-ниската цена за тази година – само €22,69 за доживотна употреба, което е чудесно за потребителите с ограничен бюджет. Грабнете офертите днес!

Специални цени за новия MS Office 2024

Най-добра стойност! 62% отстъпка за Microsoft Office! (купон “GG62”)

Използвате ли компютъра си за работа? Ако е така, може да помислите за надграждане до Windows 11 Pro. С разширени функции за сигурност и интеграция с изкуствен интелект, тази най-нова версия на операционната система на Microsoft предлага висока производителност. За ограничен период от време можете да надградите системата си до Windows 11 Professional само за €13,55 (вместо €199) с код „GG50” в Godeal24.

Windows 11 Pro идва с елегантен, модерен потребителски интерфейс, който е по-удобен и подобрява работния процес. Едно от най-вълнуващите допълнения към Windows 11 Pro е вградената AI функционалност – Copilot действа като ваш личен асистент. От обобщаване на дълги имейли до извличане на важни подробности от документи, Copilot ви помага да работите по-бързо и по-интелигентно, което го прави най-добрият инструмент както за студенти, така и за професионалисти. Не чакайте, преминете сега към операционна система, която е в крак с модерния живот.

Огромни отстъпки за Windows: (купон “GG50”)

Вземете изгодно пакет с 62% отстъпка (купон “GG62”)

До 50% отстъпка за други Windows версии и Office пакети! (купон “GG50”)

Още PC инструменти на най-добри цени!

Как да платите?

  • Отидете на страницата за плащане, продължете като гост (или създайте акаунт) и след това попълнете „Информация за плащане”.

  • Моля, изберете „CWALLETCO” в тази стъпка, след което щракнете върху „Продължи”.

  • Моля, проверете поръчката си и щракнете върху „Направете поръчка”.

  • След това ще преминете към тази страница, щракнете върху „Избор на методи на плащане”.

В Godeal24 можете да спестите много време и пари с намалени цени за лицензи на Microsoft продукти, базов софтуер за ИТ сигурност и други компютърни инструменти. Вземете Windows OS и MS Office на най-добрите цени. Насладете се на безпроблемното пазаруване с дигиталната доставка на Godeal24, която изпраща софтуера директно на вашия имейл в рамките на секунди след покупката. Плюс това, с оценка TrustPilot 98% Отличен и 24/7 експертна техническа поддръжка, можете да сте уверени в качеството на продукта, който купувате. Godeal24 предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване, за да осигури безпроблемно използване на софтуера!

Свържете се с Godeal24: service@godeal24.com

спонсорирана публикация