Решение „всичко в едно” за управление на дискове

Acronis пусна за бета тестване новия си продукт Disk Director 11 Advanced Server. Решението от тип „всичко в едно“ се използва за управление и разделяне на дискове.

Налични са вече познатите от предишни версии инструменти за създаване на FAT16/32, NTFS, Linux Swap, ReiserFS и EXT 2/3 дялове, за преоразмеряване, местене, копиране, разделяне и сливане, като данните се запазват непроменени.

В допълнение към подобрените характеристики на предишни версии, Acronis Disk Director 11 Advanced Server представя нови опции като клониране на дискове, поддръжка на динамични дискове, вкл. mirrorstripeRAID-5 и WinPE media, и лесен за ползване интерфейс с отдалечено управление.

Бета версията на Acronis Disk Director 11 Advanced Server е готова за тестване както от напреднали, така и от начинаещи потребители, уточниха от партньора на компанията у нас – Бизнес Софтуер Дистрибутор.

Acronis предупреждава, че версията за тестване е възможно да предизвика неочаквани и сериозни повреди на данни. Компанията не гарантира, че ще отговори на всички, особено в случаи на спешност или при критични проблеми.

Отделът за поддръжка на Acronis няма да предоставя при каквито и да било обстоятелства каквато и да било поддръжка на бета тестерите и по тази причина всички проблеми, запитвания и коментари следва да се отправят само и единствено към екипа, който отговаря в бета форума за тестване.

Регистрация за тестване: Acronis Disk Director 11 Advanced Server

Коментар