Спиди Нет пусна пакет Full House с всички необходими за дома услуги

Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет пусна нов цялостен пакет за дома, наречен сполучливо по термина от покера Full House. Той включва пет услуги: оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония, мобилен интернет и застраховка “Домашно имущество” на специална промоционална цена. Така Спиди нет стана първата компания, която предлага на българския пазар заедно всички необходими за един дом услуги. Уникалната за България услуга е разработена съвместно с партньорите на телекомуникационния оператор и е базирана на най-модерните комуникационни технологии с най-високото възможно качество, включително Fiber-to-the-Building, WiMAX и интерактивна цифрова телевизия. В това отношение е показателно, че в пакета са включени 4 high definition канала, а капацитетът на Интернет връзката може да достигне до 100 mpbs.

“В нашата страна все повече нараства броят на независимите хора, със свободни професии, които превръщат своя дом в офис. Новата ни пакетна услуга Full House покрива всички нужди за комуникация, свързаност и забавление на всеки предприемчив българин, който не иска да има ограничения за развитие на успешен малък и дори среден бизнес. Нещо повече, с включената застраховка “Домашно имущество”, той може допълнително да бъде спокоен за дома си, когато му се налага да прави бизнес в движение.” – заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет – „Същевременно пакетът Full House е подходящ и за домакинствата, които възприемат качествените комуникации като важна част от своя ежедневен начин на живот.”

Пакетната услуга Full House е валидна за всеки нов клиент на Спиди Нет при подписване на едногодишен договор. Срещу абонаментна такса от 59 лв. на месец, той получава: високоскоростен оптичен интернет със скорост 30 Mbps; интерактивна цифрова телевизия включваща 82 ТВ и 2 HD програми и 22 радиостанции; стационарен телефон с включени 5 лв. време за разговори; мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик и скорост до 4 Mbps, както и застраховка “Домашно Имущество” със застрахователна премия до 10 000 лв.

Всеки нов клиент абонирал се за услугата Full House получава високоскоростен оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония и мобилен интернет с гарантираното качество на Спиди Нет с 24-часова единна поддръжка за всички тях. Предложението спестява пари, време и усилия, в сравнение с вариант, при който се използват всички тези услуги от различни доставчици.

Коментар