Най-чистата форма на комуникация – Gigaset C300

Новият Gigaset C300 обещава ненадминато удоволствие на използващите го. Със своя цветен дисплей, хендсфри управление, възможностите за голям брой запаметени контакти, дълго време на изчакване и говорене и най-вече с енергоспестяващите, ниско радиационни характеристики, този DECT телефон поставя нови стандарти в ценовата категорията под 100 лева.

Функционален дизайн и висококачествена клавиатура го правят лесен за употреба, а популярни способности като SMS и аларма допълват богатия избор от телефонни функции. Gigaset C300А разполага и с телефонен секретар.

Една от открояващите се характеристики на Gigaset C300 неговият брилянтен звук през слушалка и хендсфри благодарение на използваните висококачествени говорители и микрофон.

Метални бутони осигуряват прецизна и ергономична употреба и допълват богатия на цветове 1.7 инчов дисплей и възможността за запаметяване на до 250 телефонни контакта.

Функциите и контактите са представени с големи, лесни за разчитане шрифтове и икони, а звукът на позвъняване може да бъде планирано изключван – например през нощта; звукът може да бъде изключван и при получаване на анонимни обаждания.

В списъка на повиквания се запазват последните 30 набрани, приети или пропуснати обаждания. Може да бъдат изпращани или получавани SMS кратки съобщения с големина до 160 знака. Алармен часовник е интегриран като допълнителна функция.

Потреблението на енергия на Gigaset C300 в момент на изчакване е само 0.4 вата. Телефонът предлага дълго време на изчакване до 300 часа и време на разговор до 20 часа като се захранва от две стандартни NiMh, AAA батерии. Gigaset C300 е с много ниско ниво на излъчване – ECO DECT технологията намалява променливо силата на пренос в зависимост от разстоянието до телефона майка. При използване на ECO режим степента на излъчване по време на разговор намалява с още 80%. ECO Plus режимът изключва напълно степента на пренос между различните слушалки в режим на изчакване.

Gigaset C300 се предлага на българския пазар на цена от 99 лева с ДДС.

Коментар