Samsung Omnia 7 дебютира на пазара у нас

Един от най-атрактивните смартфони с операционна система Windows 7 влиза на българския пазар. Samsung Omnia 7 дебютира у нас в търговската мрежа на Виваком, съобщиха от телекома.

Моделът ще се предлага ексклузивно на настоящи клиенти на оператора на цена от 29.90 на месец с двегодишен договор за тарифата Net&Call Max.

Операционната система Windows Phone 7 интегрира социални функции, като дава на потребителите постоянна връзка с профилите им в Twitter и Facebook и постоянно актуализира информацията, която постъпва от тези два канала.

Системата позволява и пълно синхронизиране на цялото онлайн съдържание и контактите на собственика на телефона, както и възможност да синхронизира музика и филми у дома си през Wi-Fi.

Samsung Omnia 7 разполага и с голям брой мултимедийни функции. Устройството предоставя AMOLED дисплей 800х480 пиксела, 5MP камера с автофокус, FM радио и A-GPS навигация.

Батерията издържа в продължение на 520 минути в режим на разговори и 390 часа в режим на готовност.

Тарифният план Net&Call Мax, с който се предлага Samsung Omnia 7, е насочен предимно към потребители, които използват смартфона за сърфиране в интернет и искат да имат максимален брой включени услуги.

Тарифата предлага 1500 МВ за сърфиране в интернет без лимит на скоростта, свободни разговори в мобилната мрежа на Виваком с включени 3600 минути и 3600 SMS-а и допълнително още 60 минути към другите мобилни оператори в страната.

Коментар