Подобряват сърфирането в уеб през телевизор

Мрежовата компания D-Link обнови софтуера си за интуитивно сърфиране и разглеждане на съдържание в интернет чрез устройството Boxee Box. С опростен стартов екран и интуитивно меню потребителите ще могат по-бързо и удобно да се ориентират в боравенето с устройството.

Предпочитани линкове и специфични приложения се извеждат на началната страница, а бързите връзки към ключови секции подобряват достъпа до предпочитано съдържание.

„С Boxee Box от D-Link потребителят е буквално на едно кликване от любимите си филми, музика или приложения. Настоящото софтуерно обновление прави използването на устройството още по-лесно”, каза Андрю Кипън, маркетинг вицепрезидент в Boxee.

Потребителят може бързо да открива от главното меню това, което иска да гледа в момента, както и да види директно препоръчано съдържание.

Boxee Box позволява гледане на филми и ТВ програми от интернет, извеждане на поточно видео от почти всеки сайт, общуване с приятели в социални мрежи като Facebook, слушане и организиране на музикални файлове, снимки и видео, както и сърфиране в мрежата. Всичко това става с помощта на удобно дистанционно управление.

Коментар