Globul подкрепя Green Innovation Forum 2010

За втора поредна година GLOBUL подкрепя Green Innovation Forum като част от своята дългосрочна стратегия за екологична устойчивост GLOBUL Green. Събитието, организирано от "Дневник" и консултантската фирма denkstatt България, ще се състои на 25 ноември в София.

Второто издание на форума ще бъде на тема "Как компанията ви да стане зелена и успешна", a участници в него ще бъдат представители на водещи компании като BMW, Microsoft, LufthansaTechnic, Renault Nissan, Schneider Electric, Siemens, InterfaceFlor и други.

Форумът ще се съсредоточи върху движещите сили и трудностите при въвеждането на екологично устойчив бизнес модел, ролята на мениджърите в осъществяване на промяната и ефективното планиране на инвестициите в устойчиво развитие.

Полезни примери от „зелената” практика на GLOBUL ще представи г-н Ясен Гуев, Директор Корпоративна Политика на оператора. Той ще коментира предизвикателствата и възможностите, които GLOBUL среща в процеса на трансформацията.

GLOBUL започна своя зелен път в края на 2008 г. с дългосрочната стратегия за екологична устойчивост GLOBUL Green, която цели да ограничи въздействието от дейността на оператора върху околната среда. Благодарение на подкрепата на своите клиенти, служители, доставчици и партньори, GLOBUL вече постига измерими резултати на зелените си инициативи, а наскоро започна да работи с консултантите от denkstatt България за изграждане и прилагане на устойчива бизнес стратегия.

Коментар