Хай Компютърс внедрява система за управление на информационната сигурност

„Хай Компютърс“ ЕООД получи одобрение за старта на проекта си „Внедряване на система за управление на информационната сигурност и ИТ услугите в “Хай Компютърс” ЕООД – гаранция за растеж” по Оперативна програма „РАЗВИТИЕ НА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА”.

Общата цел на проекта е да се повиши конкурентоспособността на компанията чрез внедряване и сертификация на система за управление на информационна сигурност по стандарта ISO 27001 и система за управление на ИТ услугите по ISO 20000, и свързаните с това инвестиции.

С реализиране целите по проекта ще се увеличи ефективността на процесите в компанията; ще се усъвършенстват съществуващите процедури във връзка с предоставянето на по-качествени услуги. Закупуването на предвиденото по проекта оборудване и софтуер ще допринесе за повишаване сигурността на информацията, а с това и на качеството на предоставяните услуги.

Успешното внедряване и сертифициране на стандартите ще повиши доверието в клиентите и партньорите на компанията.

Фирмата като цяло ще повиши своята конкурентоспособност, а с това и добавената си стойност към развитието на българската икономика

Проектът „Внедряване на система за управление на информационната сигурност и ИТ услугите в “Хай Компютърс” ЕООД – гаранция за растеж” се реализира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „РАЗВИТИЕ НА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА”, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

по темата: „Хай Компютърс внедрява система за управление на информационната сигурност”

добавете коментар...

  1. Не

    Хората които работят във фирмата са ужасни.
    Държат се ужасно на интервютата. Вулгарни са, не професионали и не културни. Просто нямам думи…

Коментар