Система за е-полици, разработена от Мусала Софт, с международна награда

На официална церемония в Белград бяха раздадени XVII международни годишни награди Diskobolos. В категория „Финанси“ победител е българската система за електронни полици (ЕИСОУКР). Проектът е разработен от софтуерна компания Мусала Софт (www.musala.com) по задание на Асоциация на Българските Застрахователи (www.abz.bg) за нуждите на Гаранционен фонд (www.guaranteefund.org).

Наградите „Diskobolos” отличават най-успешните технологични решения, които имат  обществено значение и променят облика на бизнеса. „Системата е революционна и изцяло променя българския застрахователен пазар“ – сподели Делян Лилов, Изпълнителен директор на Мусала Софт. „Престижната награда Diskobolos е признание за България и висока оценка за развитието на технологиите и услугите в застрахователния сектор у нас“.

Сред организаторите и журито на конкурса са представители на Съвета на европейските професионални информационни общества – CEPIS, Европейската търговска камара – EEIG, Сръбската асоциация на информационните технологии – JISA, регионални търговско-промишлени палати и изтъкнати ИТ експерти.

Коментар