ИНТРАЛОТ посрещна китайската нова година с рекордни продажби в Тайван

ИНТРАЛОТ, в партньорство с тайванската лотарийна компания (TLC), успя да задоволи рекордния интерес към лотарийните игри в Тайван по време на новогодишните празници.
Новата инфраструктура, изградена от ИНТРАЛОТ, позволи да бъдат извършени над 23 милиона продажби в 4700 пункта през дните от 17 до 25 февруари, а общият брой на продажбите на билети надмина 62 m€. 
Динамичността, наложена от новата система на ИНТРАЛОТ, не само облекчи обработката на завишения брой продажби по време на празничните дни, но и доведе до ръст на продажбите с около 20% в сравнение с предишните две години. Повече от половината от всички 4700 мениджъри на пунктове за игри – позиция, която по закон може да се заема само от инвалиди, съобщават за дневни продажби, надвишаващи €5000. Рекордьорът сред тях успя да реализира продажби на стойност €30 000.
Въвеждането на новата система увеличи общия брой на лотарийните игри, които сега достигат три дневно. През изминалата седмица един билет спечели рекордната сума от 18 m€ – най-голямата в историята на тайванската лотария. Рекордните резултати бяха постигнати в рамките на двата месеца след официалния старт на новата система.
Гарант за успеха на проекта беше и фактът, че при своя старт системата заработи с 4600 терминала в сравнение с 3000 пункта за продажба на билети, които оперираше предшественикът на ИНТРАЛОТ.
Според рекордьора по продажби на билети в столицата Тайпей г-н Ценг общият брой на продажбите през празничния период се увеличи три пъти над обичайното. За сравнение, в рамките на 5-дневния период между 19 и 23 февруари 2007 г. продажбите достигнаха приблизително 50% от общия месечен оборот на компанията.
“От старта на тайванската лотария пред два месеца индустрията осезаемо усеща ползите от работата на ИНТРАЛОТ. В дните преди посрещането на китайската нова година общият брой на продажбите се увеличи значително и достигна €62 милиона, а продажбите от играта 6/49 на 23 февруари надминаха €24 милиона, своеобразен рекорд за Тайван”, каза Ру-Тиан Чанг, президент на тайванската лотарийна компания. “Ние сме твърдо убедени, че благодарение на партньорството ни с ИНТРАЛОТ и на подобрените системи и решения, които компанията предлага, тайванската лотария ще продължава да се развива и да печели”, добави г-н Чанг. 
“Щастливи сме, че можем да предоставим подобрени решения за лотарийната система на Тайван, една от най-добре развитите страни в областта на технологиите в света. Уверени сме, че ненадминатата система за управление на лотарийни игри на ИНТРАЛОТ ще позволи на тайванската лотарийна система да подобри своите постижения. ИНТРАЛОТ се задължава да доставя качество, сигурност и надеждност за доброто на тайландската лотарийна система и на Тайван”, каза управителят на ИНТРАЛОТ Константинос Антонополос.

Коментар