Galaxy S III mini – мощ в компактни размери

Galaxy S III mini – компактен вариант на флагманския смартфон на Samsung – бе представен тази седмица официално от компанията. Моделът с 4-инчов екран притежава мощните характеристики на своя по-голям „брат” и интелигентни технологии за интуитивно управление.

Galaxy III mini работи под управление на Android 4.1 (Jelly Bean) – последна версия на най-популярната мобилна операционна система. Освен с впечатляващи графични способности и бърза реакция при команди, смартфонът идва с обновена услуга Google Now за контекстуално търсене.

Компактният модел заимства елегантния дизайн и стил от Galaxy S III. Минималистичният заоблен панел пасва естествено в ръката, а началният екран, тапетите и мелодиите на звънене са в хармония с природата.

Galaxy S III mini предоставя 4-инчов Super AMOLED дисплей за мултимедийно и уеб съдържание с високо качество на цветовете. Компактният размер позволява удобен захват и лесно управление с една ръка.

Смартфонът на Samsung притежава интелигентни технологии за естествено и интуитивно взаимодействие с устройството. Функцията S Voice за разпознаване на глас позволява отключване с гласова команда, пускане на музика, контрол върху силата на звука, организиране на ежедневните задачи или стартиране на камерата и снимане.

Galaxy S III mini разпознава и жестове. Функцията Smart Stay следи погледа на потребителя и преценява кога да изключи дисплея. Direct Call осъществява обаждане веднага щом телефонът бъде повдигнат към ухото, в случай че потребителят чете съобщения от свой приятел, а Smart Alert предупреждава за пропуснати обаждания или съобщения.

Споделянето на съдържание е лесно благодарение на функции като S Beam, чрез която потребителите разменят помежду си музика или файлове до 10MB за секунди, дори без наличието на Wi-Fi или сигнал от оператора. Buddy photo share пък помага за лесно споделяне на спомените с приятели, като изпраща изображението на всички от снимката.

Galaxy S III mini се очаква на пазара през ноември. По непотвърдени официално информации, смартфонът ще се продава за 400 евро.

по темата: „Galaxy S III mini – мощ в компактни размери”

добавете коментар...

  1. broba

    Точно така Дидо!

  2. Дидо

    Кви компактни размери? Побъркахте се, това вече не са телефони, трябват куфари за тях… 4 инча си е огромна и грозна джапанка. В крайна сметка след първата седмица, като ви мине радостта от възможностите на играчка, идва тъгата, че е огромно, батерията се зарежда всеки ден, неудобно за разговори… Една Нокия E52 например, е достатъчно умна за да извърши подобни операции, и достатъчно удобна за да разговаряш, каквото е и основното предназначение на телефоните! Сега ме оплюйте едно хубаво, но вътрешно ще си знаете, че сте прецакани с хилядите левове, които сте дали за ужасните смартфони. Уж притежавате всичко, но всъщност е нищо – никога сбирщината от много функции не е полезна! Имам си GPS в колата, електронен четец за книги (направо се ужасявам като си помисля, че има хора, които четат на телефоните си), компютър и таблет, когато пътувам. Всички тези устройства не могат да се заменят от никакъв телефон!

  3. :)

    Без да съм груб, но на фона на S III е като спънат кон 😀

Коментар