VIP Brother 2 достъпен в 3G портал на Globul

Телевизия в реално време и ексклузивна връзка на живо с къщата на Vip Brother 2 предлага новата услуга Globul 3G Video Portal. Мобилните потребителите могат да гледат и хитови телевизионни предавания, новини, времето, както и изгледи от камери, разположени в ключови точки на столицата и зимните курорти.
Услугата е достъпна за всички клиенти на Globul – абонати на договор и потребители на предплатената услуга b-connect, чрез видео-обаждане до кратък номер 159.
Не са необходими никакви предварителни настройки или абонаменти, достатъчно е потребителите да имат 3G телефони и да се намират в покритието на 3G мрежата на Globul. Навигацията се извършва само чрез бутоните на мобилния телефон.
Цената за ползване на услугата е 0,24 лв./минута с включен ДДС за всички абонати на оператора.
При успешно свързване, потребителите получават достъп до основното меню на Globul 3G Video Portal, където могат да изберат предпочитаното от тях видео-съдържание, което непрекъснато ще се обновява и разнообразява, уточняват от оператора.
Чрез менюто Vip Brother 2, потребителите имат директна връзка с четири камери от къщата на реалити шоуто, които денонощно предават ексклузивно за Globul 3G Video Portal.
Менюто TV предлага възможност за гледане на телевизия в реално време, новини, спортни вести, прогнозата за времето и записани телевизионни предавания.
Live TVпък включва програмите на TV Европа и Фен TV на живо. В секцията „Новини”, потребителите имат достъп до последните емисии „Календар” на Нова телевизия. Последните издания на хитови телевизионни програми могат да бъдат проследени в секцията „Предавания”, а секцията „Времето” предлага актуалната прогноза за времето на Нова телевизия.
Менюто Live Cameras дава достъп до камери, разположени на ключови точки в столицата и зимните курорти, които в реално време дават информация за трафика и времето на тези места. Броят на тези камери непрекъснато ще се увеличава и променя според сезона, обещават от оператора.
Менюто Funny Videos предлага разнообразие от забавни видеоклипове, реклами, трейлъри на филми и анимации.
В момента 3G мрежата на Globul обхваща София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Пазарджик, Сливен, Добрич и ски-центровете Банско, Боровец, Пампорово и Витоша. До края на април, 3G мрежата на оператора ще покрие още Шумен, Перник, Созопол, Несебър, Балчик и черноморските курортни центрове.

Коментар