Завърши първото по рода си Playstation 3 състезание

Мултирама България, експертната ΙΤ верига,чества завършването на първото по рода си Playstation 3 състезание, награждавайки развълнуваните победители на специалната церемония, която се проведе в магазина на Мултирама на Солунска 2. Състезанието беше проведено едновременно на 2 местоположения – на специално конструирания щанд в Mall of Sofia и в магазина на Мултирама на Солунска 2, в рамките на 10 последователни дни.

Засиленото участие беше предвидено и очаквано. Голям брои ентусиасти, информирали се за състезанието от публикациите на специализираните издания, и учудени посетители се развълнуваха от възможността да пробват уменията си на новата конзола и да я спечелят. 2.200 участници се състезаваха за една от 53 награди и приблизително 1.200 посетители разгледаха с голям интерес изложените на щанда други продукти.
Прекият резултат от гореспоменатото събитие, и то без да се споменава за цялостното засилване на трафика към магазините на Мултирама, може да бъде изчислен на базата на 14 продадени вече Playstation 3 конзоли и 12 продадени други продукти. Допълнително подсилване на цялата инициатива беше извършено с раздаването на 30.000 каталога към всички – участници, минувачи и любопитни посетители – които съдържат подробна информация относно на най-новите ΙΤ продукти на разположение от експертната ΙΤ верига Мултирама.
След успешното завършване на тази дейност, състояла се преди официалното лансиране на продукта, бързо може да се стигне до следното заключение: предоставяйки на потребителите възможността, по оригинален начин, да тестват новите продукти от бранша на високите технологии, директно подсигурява многобройно участие и същевременно стимулира продажбите на съответните продукти. Тази възможност беше наистина забавна!

Коментар