БТК стартира високоскоростна ADSL Wi-Fi мрежа

Клиентите на БТК ADSL вече могат да избират между безжична или кабелна Интернет мрежа за дома и офиса. Услугата дава възможност за безжичен достъп до високоскоростния БТК ADSL Интернет чрез Wi-Fi модем.
БТК ADSL Wi-Fi е подходящо решение за домашни потребители, които имат преносим компютър или искат да създадат собствена локална мрежа вкъщи или в офиса. Услугата спестява на потребителите неудобството да разполагат кабели у дома. Тя е опростена и лесна за активиране, като инсталацията и поддръжката се извършват изцяло на български език. Клиентите могат сами да избират вида на връзката, като е възможно и едновременното ползване на жична и безжична свързаност.
Сигурността на Wi-Fi мрежата се обезпечена от надеждни механизми за кодиране, чрез които се гарантира защитата й. Така само оторизирани потребители имат достъп до Интернет услугата на клиента, уточниха от телекома.
Новото предложение на БТК е отправено и към любителите на високите Интернет скорости и на свободата да се движат из офиса или дома. Устройството е интегрирано с ADSL мрежата на БТК и поддържа скорост на достъп до 54 Mbps в рамките на безжичната локалната мрежа и до 100 Mbps при кабелен достъп.
Клиентите на ADSL Wi-Fi не трябва да закупуват специалното скъпо струващо оборудване, за да се възползват от предимствата на безжичната технология. БТК им предоставя Wi-Fi устройството, което е на тяхно разположение за целия период на договора.
Те могат да го получат срещу минимална месечна цена от 2,40 лв. при 24 месечен договор или 4,80 лв. при 12 месечен договор за услугата. Така цената за Wi-Fi при ползване на най-предпочитания Интернет пакет БТК ADSL 1024 Безкрай става 33,39 лв. при двугодишен и 43,79 лв. при едногодишен договор. Клиентите получават пълна гаранция за оборудването, вкл. сервиз и поддръжка на Wi-Fi модема.

Коментар