6-ма късметлии подкараха MINI Cooper от Globul

GLOBUL подари шест чисто нови Mini Cooper на победителите в играта „МINI Cooper с MINIмални усилия”. Иван и Андрей бяха водещи на специалната церемония в Ботаническата градина, където Петя Стоянова, директор Корпоративен маркетинг и Дари Кутелов, директор Продажби на GLOBUL връчиха ключовете на шестимата щастливци.

На стилната церемония присъстваха партньори, служители на компанията, VIP гости и представители на медиите. А за доброто им настроение се погрижиха 4-ма от участниците в Music Idol – Деница, Пламен, Краси и Стефан.
„Нашите най-млади клиенти доказаха, че могат да бъдат лоялни към GLOBUL. С връчването на ключовете на шест изключителни автомобила, ние доказваме, че оценяваме това. Благодарим ви, защото вие, клиентите сте истинската причина за динамичното развитие на GLOBUL” – сподели Петя Стоянова директор Корпоративен маркетинг на GLOBUL. Тя връчи на печелившите и “hands free” устройства, като част от инициативата на GLOBUL за насърчаване използването на “hands free” за безопасно шофиране.
Играта „МINI Cooper с MINIмални усилия” стартира на 2 април и продължи до 13 май. Всяка сряда в продължение на шест седмици, в присъствието на нотариус, беше изтеглян по един b-connect номер, чието време за разговори е било презаредено през предходните седем дни. Късметлиите в играта на GLOBUL, които получиха ключове на 6-те великолепни автомобили са Надежда Йорданова от Варна, Тони Делова от Стрелча, Ядранко Юрич от Пловдив, Румяна Йоргова от с. Айдемир, Мария Асенова от гр. Смолян и Константин Пармаков от София.

Коментар