Globul със специални промоции преди концерта на Слави в София

GLOBUL провежда поредица от промоции, седмица преди концерта в София на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд „Ние продължаваме”, който ще се състои на 19 август на стадион „Академик”.
Всеки, който сключи договор за абонаментна програма в представителните магазини на мобилния оператор или в търговската мрежа на Germanos, ще получи покана за концерта на Слави Трифонов.
Два дни преди шоуто в София, специални екипи на GLOBUL ще спират случайни минувачи и ако те познаят името на някоя от песните от новия албум на Слави Трифонов, пусната им от телефон Sony Ericsson, също ще си тръгват с подарък.
 Малко преди началото на концерта промо екипите на GLOBUL ще раздават талони за лотария на зрителите на стадион „Академик”. Печелившите участници в лотарията, ще получат атрактивни награди от GLOBULи Sony Ericson и ще бъдат изтеглени на следващия ден в представителен магазин на GLOBUL на бул. Витоша 67.
Звездни акценти на концерта ще са парчетата „Жестока”, изпълнено в акомпанимент на Невена Цонева и „Кажи на майка си”.
Със Слави на сцената ще излязат финалистите на MusicIdolи„Танцувай с мен”, специалните гости – перлата на поп-фолк музиката Софи Маринова и Устата, както и актьорите Виктор Калев и Краси Радков.
Националното турне, на което мобилният оператор е основен спонсор стартира на 1-ви август и ще приключи в Благоевград на 21 август.

Коментар