Bgrazpisanie.com вече и с приложение за Android

Пътуващите вече могат са ползват и Andoid версия на популярния сайт BGRazpisanie,com

Пътуващите вече могат са ползват и Andoid версия на BGRazpisanie.com

Популярният сайт за автобусни и ЖП разписания и продажба на билети Bgrazpisanie.com вече е достъпен и като приложение за най-разпространената мобилна платформа Android.

Приложението дава възможност за търсене на разписания на всички транспортни фирми, които оперират от и до България. В реално време се търсят разписания по зададен маршрут, цени, продължителност на пътуването и превозвачи.

В допълнение, приложението предлага информация в реално време за пристигащи и заминаващи автобуси и влакове от всички авто- и ЖП гари в страната, както и множество такива в чужбина.

Android приложението на  Bgrazpisanie.com е подготвено в партньорство с Виваком и е достъпно за сваляне безплатно от онлайн каталозите Viva Apps и Google Play.

Междувременно, сайтът Bgrazpisanie.com достигна 4 000 000 посещения. Всеки ден го ползват над 7000 пътуващи, съобщи разработчикът „158” ООД . До края на годината компанията ще пусне и приложения за iOS, Windows Mobile и Facebook App, както и възможност за купуване на билет онлайн през приложенията.

Даунлоуд: Bgrazpisanie.com за Android

Коментар