Xerox изкушава с евтин лазерен мултифункционал

Xerox изкушава с евтин лазерен мултифункционал   
Моделът WorkCentre 3119 се предлага за 385 лв. с ДДС
01/08/2006
Компанията Xerox внесе свеж
полъх в летните горещини с ново мултифункционално устройство на ниска цена. Лазерният WorkCentre 3119 е компактен и лесен за използване апарат, който съчетава функциите принтиране, копиране и цветно сканиране. 
Предназначен за малкия бизнес, 3119 принтира и копира със скорост до 18 страници в минута, като времето за отпечатване на първата страница е 11 секунди. Устройството сканира документи с резолюция до 4800 dpi и е снабдено с последната версия на сканиращия софтуер Nuance на XeroxPaperPort SE 10.0.
WorkCentre 3119 е икономичен апарат, благодарение на спестяващ тонера режим и N-up принтиране – функция, която позволява да се отпечатват по 4 страници на един лист А4.
Сред предимствата на устройството са също работен оборот до 10,000 страници на месец и опция за конвертиране на цветни страници или такива с преливки на сивото в лесни за четене черно-бели документи. 
Опростеният дисплей на панела за управление и еднокомпонентните резервни части правят модела 3119 лесен за използване и поддръжка. В допълнение, устройството отговаря на изискванията на международните екологични стандарти Energy Star и има енергоспестяващ режим, който използва само 6 W електрически ток.
WorkCentre 3119 вече е достъпен в България през дистрибуторската мрежа на Xerox, съобщиха от компанията.

по темата: „Xerox изкушава с евтин лазерен мултифункционал”

добавете коментар...

  1. Dimbi

    Mai ne, pri tazi cena i PostScript …

  2. НАДЯ

    ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСТ СКРИПТ ПЕЧАТ

  3. Miro

    Все пак това е лазерно устройство, и със сигурност консуматива няма няма да е такъв голям разход като при inkjet машините

  4. geri

    A колко струват консумативите и ремонтите?

Коментар