Mellon Bulgaria номинирана за наградите на Contact Center World Awards

Mellon Bulgaria S.A., част от Mellon Group of Companies и доставчик на най-добрите услуги с добавена стойност и съвременни технологични решения за финансови институции и други големи организации в България, обяви днес, че е номинирана в категорията на финалистите на 3-тите годишни награди на Contact Center World „Best of the Best in EMEA“ (Най-добрите сред най-добрите в Европа, Близкия Изток и Африка).
Конкурирайки се с някои от най-големите корпоративни и външни контактни центрове в региона на Европа, Близкия Изток и Африка компанията е отличена в категорията „Best Outbound Campaign” (Най-добра аутбаунд кампания) и е включена в класацията на финалистите за партньорството си с водещата компания в банковото застраховане UBB-AIG-Life. Отличената кампания е свързана с популяризирането (телемаркетинг) на изключително конкурентните услуги на UBB-AIG-Life в сферата на личното и семейно застраховане срещу злополуки с основно и разширено покритие.
Mellon Bulgaria е единственият аутсорсинг контактен център в България и на Балканския полуостров, номиниран в тази категория. Участието на наградите се организира на корпоративно ниво от Mellon Group of Companies, в резултат на което са получени още две отличия в категориите „Най-добра технологична иновация – вътрешно решение” и „Най-добра корпоративна култура”.
„Много сме горди, че с нашето първо участие в този конкурс имахме такъв голям успех. Полученото признание доказва не само нашата решимост да предлагаме услуги за контактен център на световно ниво, но и ангажираността на нашия екип да предоставя тези услуги съобразно международните стандарти и най-добрите практики в сферата на аутсорсинга. Това постижение засилва позицията ни на пазара на тези услуги и е още едно допълнително предимство за нашите клиенти, които могат да разчитат на партньор с висок професионализъм в лицето на Mellon Bulgaria“, заяви Константинос Спиропулос, генерален мениджър на Mellon Bulgaria.
Награждаването се проведе на специална гала вечер, която се състоя в Лондон, Великобритания.

Коментар