Микроинвест откри офис във Варна

Нов офис във Варна откри най-големият доставчик на складово-търговски софтуер у нас – фирма Микроинвест.

„Бързо увеличаващият се брой клиенти и нуждата от осигуряване на по-добра поддръжка ни накараха да направим във Варна поредния си офис център”, каза изпълнителният директор на компанията Виктор Павлов.

Акцентът в дейността на офиса ще бъде поставен върху изграждане на регионален фискален център, обслужващ клиенти от Варна и региона.

Към момента Микроинвест покрива целия спектър от бизнес софтуер за търговски обекти, складове, производствени и търговски предприятия. Компанията разполага в портфолиото си с продукти както за малки магазини и заведения, така и с ERP система за предприятия от среден клас.

Продуктовата гама се допълва от софтуер, насочен изцяло към счетоводни къщи и HR. Приложенията Microinvest ТРЗ и Microinvest Делта са най-популярните в своя пазарен сегмент.

През последния месец компанията промени изцяло подхода при продажбите на крайни клиенти. Софтуерът вече се предлага в стилна опаковка, в комплект с хардуерен лиценз, ръководство на потребителя и инструкция за инсталация, уточниха от Микроинвест.

Коментар