Поликомп стана дистрибутор и на Autodesk

В рамките на няколко дни дистрибуторът Поликомп добави две водещи марки в продуктовото си портфолио. След като вчера обяви партньорство с японския производител на офис техника Epson, днес компанията съобщи, че е подписала договор за дистрибуция на софтуера за проектиране AutoCAD LT 2009 от американския разработчик Autodesk.
Новият AutoCAD LT 2009 е предназначен за професионалистите в проектирането, които изискват пълна съвместимост с файловия формат DWG без допълнителни настройки за 3D опции и без необходимост от персонализация или мрежово лицензиране.
Продуктът разполага с нов „Лентов интерфейс” и меню браузър, който не само може да бъде променян, но и разширяван според нуждите на потребителите. Комбинирането на тези нововъведения с вече съществуващите „Динамични блокове” и „Автоматично мащабиране на анотациите” значително ще улесни работата на проектантите, посочиха от Поликомп.
На дилърите си Поликомп ще предложи складови наличности, кредитни линии, специални маркетингови програми, актуална ценова и продуктова информация и логистична подкрепа, уточниха от дистрибутора.

Коментар