Handy пуска мобилен телефон с Flickr акаунт

Веригата магазини Handy представи новата Nokia 7210 от серията Supernova, която дава възможност на всеки да изрази собствения си стил чрез различен дизайн и палитри, както и сменящи се панели в колоритни нюанси. Апаратът е наличен както с черен, така и с бял панел. Nokia 7210 Supernova се откроява с ярки цветове и лесно сменящ се дизайн, който напомня за модните чанти, слънчевите очила и екстравагантните аксесоари. Устройството е насочено към загрижените за стила си мъже и жени и предлага изключителна мобилна функционалност, заедно с разнообразни музикални и интернет приложения.
За тези, които държат да са в крак с последните модни тенденции и да съчетаят удобството и стил, Nokia 7210 Supernova предлага елегантен, тънък дизайн и може да бъде намерена в два цветови варианта – розов и син.
С Nokia 7210 Supernova потребителите могат да свалят музика от своя компютър или от Nokia Music Store, както и чрез лесния за даунлоуд Nokia Music PC client. Моделът е снабден със micro SD слот за карта памет до 2G и потребителите лесно могат да запаметяват или да пускат любимата си музика и видео файлове. 2-мегапикселовата камера, както и вградените приложения за достъп до Fickr, осигуряват възможност с едно кликване потребителите да качват своите снимки онлайн, а вграденото FM радио позволява непрекъснат достъп до любимата им радиостанция.
Nokia 7210 Supernova се предлага във веригата магазини Handy на цена от 179 лв. с абонаментна програма от М-Тел.
Handy-Tel ЕOОД е основана през 2000 г. в София и е една от 3-те водещи фирми на българския телекомуникационен пазар. Фирмата е основен партньор на М-Тел и предоставя всички стоки и услуги на мобилния оператор. В момента Handy управлява повече от 140 магазина в 55 града в цялата страна и 38 магазина в чужбина. В магазините на Handy могат да бъдат открити повече от 200 модела мобилни телефони, аксесоари и други електронни устройства.

Коментар