Vehicle Manager слага ред в поддръжката на автомобила

Програмата Vehicle Manager може да бъде от полза за шофьорите, като им помага в поддръжката на автомобила. Софтуерът следи за редовните сервизни операции, замяната на части, ефективността на горивото и др.
С помощта на това приложение, водачите могат да проследяват планираните ремонти и сервизната история на своя автомобил. Vehicle Manager поддържа уникални планове за повече от един автомобила и напомня за приближаващите дати за сервизиране.
Друга полезна функция на програмата е проследяване на ефективността на горивото. Когато напълни резервоара, шофьорът просто трябва да запази бележката и да въведе данните във Vehicle Manager. Софтуерът ще изчисли вместо него ефективността на горивото и ще даде дългосрочни тенденции, за да подскаже кога ще се наложат непланирани критични ремонти.
Сервизният статус на автомобила се показва чрез индикатори в зелен, жълт и червен цвят. Когато обслужването е извършено, потребителят само трябва да маркира действията като приключени и софтуерът автоматично ще ги добави в сервизната история.
Vehicle Manager бди и за частите на автомобила, доставчиците и контактите. Когато заменя части, водачът може да ги добави в базата данни на програмата, вкл. с информацията за доставчика и контактите. Така, ако след време се наложи повторна замяна, шофьорът ще има цялата необходима информация.
Платформа: Windows
Даунлоуд: Vehicle Manager

Коментар