Най-бързо развиващата се американска марка мобилни телефони вече и в България

Благодарение на разнообразното портфолио от продукти, всеки клиент на BLU може да намери най-подходящото за неговите нужди устройство

BLU Products, най-бързо развиващата се американска компания за мобилни телефони, вече присъства и на българския пазар. Със седалище в Маями, Флорида, BLU Products разполага със складово съоръжение от над 25 000 кв.м. Компанията проектира достъпни, атрактивни и иновативни мобилни устройства, като до момента е продала над 50 милиона апарата.

BLU Products е в мобилната индустрия още от 1995 г., а през 2010 г. решава да основе своя собствена марка – BLU. Компанията предлага голямо и разнообразно портфолио от продукти на милиони клиенти по света. Основни пазари за нейните устройства са Южна и Северна Америка. От началото на 2016 г. BLU разширява своя пазар и на други континенти, като една от целите на компанията е да си осигури конкурентно присъствие в Европа.

Фокусирайки се към нуждите на потребителите на мобилни телефони, BLU постоянно промотира нови модели на достъпни цени, без да жертва красивия дизайн и качество на мобилните апарати. Приоритет на компанията е клиентът, а мисията – да разпространи глобално своите устройства.

Благодарение на разнообразното портфолио от продукти, всеки клиент на BLU може да намери най-подходящото за неговите нужди устройство. Изящният дизайн на устройствата в съчетание с добри параметри ще ви грабнат от самото начало.

BLU предлага 3G, 4G смартфони и т.нар. feature телефони. До края на 2017 година се очаква да излезе Xtream серията телефони – със степен на защита IP68. Можете да се запознаете отблизо с продуктите на официалния български сайт на марката www.bluproducts.bg.

Любопитен и интересен факт е, че на 30 май 2017 г. испанският футболен отбор Valencia CF анонсира името на новия си официален спонсор за следващия сезон, а именно – BLU Products. Договорът за сътрудничество е за сезон 2017-2018 с опция за продължение още една година. През този период брандът BLU ще бъде представян редом до другия основен спонсор на Валенсия – спортният гигант Adidas.

BLU е компания иноватор в технологичния сектор и с амбиция по отношение на глобалния си обхват. Тази мащабна стъпка ще ускори реализирането на глобалната стратегия на BLU и ще доразвие информираността за марката.

Официален вносител и дистрибутор на BLU на нашия пазар е фирма Амко България ЕООД, която развива дистрибуторската мрежа както на местно ниво, така и в други държави в Европа. За момента марката се развива много успешно – в България през 2016 г. са продадени над 30 000 устройства BLU.

Спонсорирана публикация