LEAGOO KIICAA MIX с 50% отстъпка тази седмица

5,5-инчовият KIICAA MIX предлага производителност на флагман и комфортен безрамков дисплей

Предварителните продажби на 4G фаблета LEAGOO KIICAA MIX са в разгара си. Атрактивният модел с 5,5-инчов безрамков дисплей е достъпен тази седмица с отстъпка от 50% – на цена под 70 долара, съобщиха от китайския производител, който наскоро стана ексклузивен спонсор за мобилни телефони на Тотнъм Хотспър.

Всеки ден тази седмица 10 броя от смартфона ще се продават на цена от $69,99

В периода от 28 август до 3 септември производителят ще пуска по 10 устройства KIICAA MIX всеки ден на цена от 69,99 долара (при нормална цена на дребно $139,99). Купувачите могат да се възползват от тази възможност, като въведат промоционалния код GBLGMIX. Нещо повеме, LEAGOO е предвидила и подарък – слушалки за смартфона.

Отличителни особености на LEAGOO KIICAA MIX

KIICAA MIX прави впечатление с екстремно опростения си дизайн „без триъгълници”, в който са премахнати прекомерните линии и очертания, а ъглите са напълно естествени.

Дизайнът на KIICAA MIX е максимално опростен, с 90% съотношение екран-тяло

Коефициентът на запълване на предния панел от екрана достига 90%, което в допълнение с капкообразната 2.5D извита форма на дисплея приковава погледа, от който и ъгъл да гледате устройството. С дебелина от само 7,9 мм и правилно преместване на радианата отстрани към задното покритие, смартфонът създава удобно усещане за ръката.

5,5-инчовият екран на KICAA MIX се побира в размерите на обикновен 5-инчов смартфон

Въпреки че KIICAA MIX е 5,5-инчов смартфон, неговото тяло е по-малко от конвенционалните устройства с такъв дисплей и се доближава до размерите на 5-инчов телефон – формат, който е по-удобен за боравене с една ръка.

Sharp екранът на KICAA MIX поддържа резолюция 1920х1080 пиксела (Full HD)

Екранът на KIICAA MIX поддържа резолюция Full HD 1920×1080 пиксела и покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 4. Потребителят получава огромно съотношение екран-тяло (90%) за комфортна гледка в малко пространство. Картината изглежда жива като в реалния свят, с плътност 400 пиксела на инч (ppi), изтъква производителят.

Въпреки достъпната си цена, KIICAA MIX осигурява производителност на флагман

KIICAA MIX впечатлява с производителност на флагман. Графичният блок Mali-T860 GPU и 3GB оперативна памет Samsung се справят безпроблемно със сложни графики и тежки игри. Обновеният осемядрен процесор MTK6750T осигурява не само бързодействие и стабилна производителност при ниска консумация на енергия, но предлага също висока ефективност и добро потребителско изживяване при мултитаскинг.

Звукът се предава между смартфона и слушалките без загуба на качество през Type-C интерфейс

LEAGOO трансформира процеса на аудио кодиране и декодиране в смартфона чрез специални Type-C слушалки, като по този начин елиминира тясното място на 3,5-мм жак и постига истинско, чисто цифрово безжично музикално предаване от телефона към слушалката. Звуците от природата стават достъпни на мобилното устройство.

Двойната основна камера е едно от най-ценните предимства на модела

Оборудван с двойна задна камера OV 13MP + 2MP, KIICAA MIX позволява на потребителя да вижда виртуални обекти в своята действителна среда с отлични детайли. Технологията прави лесно заснемането и съхранението на всеки вълнуващ момент.

Допълнително осветяване и функция за разкрасяване правят по-ефектно селфито

Предната камера със сензор OV 13.0MP може да се използва за фокусиране на субектите за заснемане и в комбинация с функция за допълнително осветяване и мигновено разкрасяване прави селфита със спиращи дъха ефекти, казват от LEAGOO.

KIICAA MIX поддържа скорости на даунлоуд до 300 мегабита в секунда

С поддръжката на 4G мрежи, KIICAA MIX прави лесно и бързо сърфирането в интернет и свалянето на приложения и видео. Благодарение на протокола LTE Cat.6, максималната скорост на даунлоуд може да достигне 300 Mbps.

Скенерът на пръстов отпечатък е разположен отпред и се самообучава

Сензорът на пръстов отпечатък, използван от KIICAA Power, се отличава с изключителна надеждност и същевременно е най-бързият в своя клас, осигурявайки несравнимо потребителско изживяване. Технологията Smart Touch позволява на независими ISP да съхраняват и обработват пръстовите отпечатъци. Изработен от премиум керамика, сензорът са обучава активно и  постепенно подобрява точността си, така че сканиранията стават все по-прецизни с течение на времето.

Батерията на KIICAA MIX запазва 80% от първоначалния си капацитет след 600 презареждания

KIICAA MIX поддържа бързо зареждане 5V2A, което се постига с хардуерен дизайн и софтуерна оптимизация. Процесът на зареждане сега е по-бърз и по-сигурен. С новия тип висококапацитивно литиево ядро, батерията LG 3000 мАч е не само стабилна, но и дълготрайна. След 600 зареждания и разреждания, тя запазва 80% от първоначалния си капацитет. Животът й е два пъти по-дълъг от този на обикновените батерии.

Обобщени характеристики на LEAGOO KIICAA MIX:

  • Безрамков дизайн
  • 5,5-инчов екран Sharp FHD
  • 8-ядрен процесор MT6750T на тактова честота 1,5GHz
  • 3GB оперативна памет RAM / 32GB постоянна памет ROM
  • Двойна основна камера OV 13MP+2MP
  • Предна камера OV 13MP
  • 90% съотношение екран/тяло
  • Type-C цифров аудио изход без загуба на качество
  • Поддръжка на Cat.6 / 4G мрежи
  • Преден скенер на пръстов отпечатък с 0,1 сек. време за отключване
  • Батерия LG 3000 мАч
  • Бързо зареждане 5V2A
  • Операционна система Android 7.0

Обявената цена на KIICAA MIX на пазара на дребно е 139,99 долара. Но тази седмица всеки ден LEAGOO ще продава по 10 устройства на промоционална цена от 69,99 долара в рамките на кампания за глобални предварителни продажби.