Стемо е новият сребърен партньор на Cisco

Фирма Стемо получи официална оторизация и стана новият сребърен сертифициран партньор на Cisco в България. Постигнатото партньорско ниво съответства на фокуса на Стемо за специализация в областта на високия клас ИТ решения, съобщиха от компанията.
Стемо е преминала успешно оценката на външна независима организация и е изпълнила изискванията на мрежовия гигант Cisco за специализация, индивидуални сертификации, възможности за предоставяне на поддръжка и услуги.
Част от изискванията за сребърно партньорство на Cisco е компанията-партньор да премине търговски, технически и сервизни обучения, както и множество сертификационни изпити. Сребърното ниво се присъжда на партньори, които са постигнали най-малко две от четирите високотехнологични специализации на световния производител на комуникационно оборудване и софтуер.
Към настоящия момент Стемо притежава компетенции в сферата на сигурността на мрежите и изграждане на комплексни безжични системи за пренос на данни, глас и видео.
Стемо подписа договор с Cisco за предоставяне на услуги и поддръжка на  крайните клиенти на производителя, който е част от програмата Co-Brand Foundation Bridge.

Коментар