BeoVision Eclipse – триумф на качеството и естетиката

Впечатляващият 4K HDR телевизор BeoVision Eclipse скоро ще дойде и в България

BeoVision Eclipse е новото творение на датската компания Bang&Olufsen, известна с качеството и естетиката на своите продукти. Първият телевизор на Bang&Olufsen от партньорството й с LG Electronics дебютира на наскоро провелото се технологично изложение IFA 2017 в Берлин.

BeoVision Eclipse може да впечатли с 4К екран, невероятен контраст, перфектен черен цвят и разширена цветова гама. Те се постигат чрез обединяване на OLED TV технологията на LG за възпроизвеждане на абсолютно черно и безкрайно контрастно отношение с висок динамичен диапазон (HDR) и технология за намаляване на пикселите.

Съвсем в стила си, Bang&Olufsen осигурява и безупречна звукова система. BeoVision Eclipse разполага с триканален саундбар (SoundCenter) с мощност 450 W, интегрирани музикални стрийминг услуги и интернет радио. Вградени са и Apple AirPlay, Bluetooth и Chromecast, което пък дава свобода за възпроизвеждане на музика директно от мобилния телефон.

BeoVision Eclipse се интегрира лесно с нарастващия брой Multiroom продукти на датската компания. Можете, например, да изпращате аудио от телевизора към останалите стаи или да използвате феноменалните говорители, за да разширите цялостното музикално преживяване в дома.

Зашеметяващият телевизор, както го определя компанията, е наличен в два размера – с 65-инчов и 55-инчов диагонал на екрана. И двата варианта могат да се ползват монтирани на стойка или на стена. Смарт ТВ платформата webOS осигурява бързо стартиране и дружелюбна за потребителя интеграция с доставчиците на съдържание.

Телевизорът BeoVision Eclipse съвсем скоро ще дойде и в България. В началото на октомври моделът ще може да се види в шоурума на Bang&Olufsen в София, съобщиха партньорите на компанията у нас. Цената на телевизора все още не е обявена.