Едва 46,5 хил. iPhone X идват с първата партида

Първите доставки на iPhone X са в по-малък обем от iPhone 8 Plus, според китайски източници

Първата партида от юбилейния смартфон iPhone X, идваща от заводите в Китай, включва едва 46,5 хиляди устройства, съобщи Gizchina.

Пазарните наблюдатели често отбелязваха, че серийното производство на iPhone X се натъква на проблеми с големия процент брак и недостиг на компоненти за камерата TrueDepth. Това предполага дефицит на смартфона при първоначалния етап на доставки.

Според китайски източници, първата партида iPhone X вече е минала през международните летища Джънджоу Шенжен и Шанхай Пудонг и вече пътува към Холандия и Обединените арабски емирства, но се състои от само 46,5 хиляди смартфона.

За сравнение, първата партида на iPhone 8 Plus, преминала през летище Джънджоу Шенжен на 14 септември, наброяваше 902,4 хиляди броя. Смартфоните бяха доставени на пазарите в САЩ, Великобритания, Холандия и Италия.

Продажбите на iPhone X ще започнат по план на 3 ноември. Имаше съмнения, че Apple ще смогне с първоначално обявения график, но появилите се миналата седмица реклами в различни градове разсеяха подобни слухове.

Коментари по темата: „Едва 46,5 хил. iPhone X идват с първата партида”

добавете коментар...

  1. апле фен

    Егати облъчването, не можело не знам си какво, нямало еди си какво…….. и на края ТАДАААААА всичко има, купувайте овчици, ще има за всички. И овцете доволни, с квичене ще хукнат към магазините. Мееее ААААppleeeee.

Коментар