Новият сегмент на мобилни услуги е във фокуса на семинар на IDC

Семинар за мобилните услуги като нов пазарен сегмент организира българският офис на компанията за проучвания и анализи IDC.
Джон Гол, директор на телекомуникационната група в IDC CEMA, ще говори за тенденциите в Централна и Източна Европа. Експертът ще анализира стратегии на доставчици на мобилни услуги в опит да помогне на българските играчи да планират собствените си мобилни услуги.
По време на IDC”s Innovative Mobile Services & New Revenue Models ще бъдат коментирани спецификите на нашия пазар, както и някои от най-интересните услуги до момента. Водещи специалисти в областта ще представят възможни бизнес модели, базирани на съвременни технологични решения.
Семинарът ще разгледа новите роли и източници на приходи на играчите на пазара, както и проблемите на регулационните режими, на развитието на конкурентната среда и инфраструктурата.
Очаква се събитието да привлече на 20 ноември в х-л Хилтън оператори, регулатори, доставчици на технологични решения за мобилни услуги и крайни потребители, както и медии, банки и финансови организации, ютилити компании, търговци на едро и дребно.

Коментар