Израелска ИТ компания отвори клон в София


Bynet Data Communications
, водещ системен интегратор в Израел и част от групата Rad-Bynet, обяви официално откриването на свой клон в София. Компанията предприема тази стъпка с идея за създаване на добри бизнес практики у нас и за превръщане на българския й офис във „врата” към Балканите и Източна Европа.

Bynet Data Communications вече предлага у нас цялостни интеграционни решения в областта на комуникациите, компютризацията и телеком мрежите. Едно от сериозните предимства на Bynet е партньорството с водещи ИТ компании, сред които Cisco, Dell, HP, Microsoft, McAfee и др.

Системният интегратор вече завърши успешно и първия си проект в България. Компанията приключи работа по създаването на мрежова платформа от ново поколение за Българската телекомуникационна компания (БТК) на стойност $15 милиона. Проектът за изграждане на IP/MPLS мрежа включваше инсталиране и интеграция на мултифункционални маршрутизатори, обучение за работа с новата платформа, както и консултации за ефективното експлоатиране на мрежата.

Успешно реализираният проект може да послужи на бизнеса като пример за цялостните решения, които предлага Bynet Data Communications, заявиха представители на компанията  на пресконференция вчера в София.

Коментар