Нови фигури влязоха в управлението на Некском

Телекомуникационният оператор Некском България съобщи за три нови фигури във висшия си мениджмънт.
Андреана Матева зае поста финансов директор на компанията, а Валерий Янакиев стана изпълнителен директор. Третото попълнение в екипа е Богдан Вишневски, който е новият председател на борда на директорите.
Андреана Матева има 17-годишен опит в бранша на ИКТ и телекомуникациите. Преди да се присъедини към Некском, тя е заемала ръководен пост в отдел финанси на Кейбълтел.
Валерий Янакиев също е опитен специалист в телекомуникациите. Той идва в Некском от БТК, където е бил директор Бизнес продажби, а преди това е заемал ръководни постове в Мобиком и Siemens.
Богдан Вишневски понастоящем е асоцииран партньор в MCI Management SA. Мениджърът има сериозен опит на ръководни постове в Dell Computers Полша, Apple IMC Полша и ComputerLand S.A.
Ръководството на Некском Телекомюникейшънс, чиято собственост е Некском България, очаква с привличането на опитните мениджъри да осигури по-бързо развитие на компанията, фокусирана върху високоскоростен интернет и телефонни услуги.
Некском планира да осигури WiMAX услуги във всички градове с население над 50 хил. души до края на годината и да разшири дейността си.

по темата: „Нови фигури влязоха в управлението на Некском”

добавете коментар...

  1. Георги

    Горките Некском. Като погледнах ****** от Кейбълтел направо им съчувствам. ****** тотално кабеларката, а сега явно е дошло време и на Некском. Да Ви е честито тоталното затъване.

Коментар