AMD подобрява геймплея с обновен Radeon софтуер

С изцяло новия Radeon Overlay интерфейс геймърите могат да следят производителността на тяхната графика без да напускат играта, да настроят геймплея според личните си предпочитания и да се свързват със своите приятели

AMD пусна основен ъпгрейд на своя софтуерен пакет за Radeon графика, наречен Radeon Software Adrenalin Edition и предназначен да осигури на геймърите поглъщащи игри, които те могат да изживяват съвместно с приятели и общността.

Radeon Software Adrenalin Edition въвежда изцяло нов Radeon Overlay – потребителски интерфейс, с който геймърите могат да следят производителността на тяхната графика без да напускат играта, да настроят геймплея според своите лични предпочитания и да се свързват със своите приятели, и всичко това на едно място.

Компанията пуска също мобилното приложение AMD Link, което е достъпно за милиони потребители на iOS и Android. Това е сериозно допълнение към Radeon десктоп софтуера и служи като „втори екран” за следене на GPU производителността и получаване на информация за РС системата – така геймърите могат лесно да споделят своите най-силни моменти в игрите и същевременно са информирани за най-базовите ъпдейти на AMD.

Актуализирани са много от функциите като Radeon Chill, Radeon WattMan, Enhanced Sync и Radeon ReLive – всички те са част от основните технологии на Radeon Software, за да осигурят разширени настройки на производителността и оптимизации в игрите.

Даунлоуд: Radeon Software Adrenalin Edition

Коментар