Четири безжични стерео слушалки – за музика и разговори

Безжичните слушалки дават повече свобода и удобство при ползване на смартфона за музика и разговори

Слушалките са задължителен аксесоар за всеки потребител на смартфони и любител на музиката. Те трябва да са удобни за носене, с качествен звук и, разбира се, достъпни като цена. Безжичните слушалки, в частност, имат предимство, защото дават повече свобода при използването им. Тук ще ви представим 4 модела безжични стерео слушалки на цени по няколко долара.

Направени с внимание към детайла, Wireless Bluetooth Earphones са най-скъпи от разглежданите модели – те струват $13,89 в онлайн магазина Tomtop. Поддържат A2DP/AVRCP стерео предаване и протокол за дистанционно управление, а безжичната връзка Bluetooth V4.2 + EDR покрива разстояние до 10 метра. Това са качествени слушалки със съпротивление 32 ома, изходна мощност 30 миливата и hi-fi честотен обхват – 20 – 20000Hz. Предлагат се в двойка – лява и дясна, в цветове черен и бял на специална цена в момента от $13,89 заедно със зарядно, кабел за зареждане и ръководство за потребителя.

Сред най-популярните безжични стерео слушалки в Tomtop са Wireless BT Headset, които се предлагат за под $6 и са подходящи за Bluetooth устройства като iPhone и Android смартфони, таблети и лаптопи. Приемат безжично аудио на разстояние до 10 метра и включват вграден микрофон, така че могат да се ползват и за хендсфри разговори. Поддържат безжичен BT4.1 интерфейс и използват DSP технология за намаляване на шума. Вградената батерия 40 мАч осигурява до 3-4 часа за музика или 6 часа за разговори, а в стендбай режим – до 120 часа. Комплектът на цена от $5,99 включва слушалките и кабел за зареждане.

Следващият модел, S6 Stereo Headphone, е позициониран за потребители на iPhone X, Samsung Galaxy S8 и други смартфони. Това са Bluetooth 4.1 стерео слушалки с обхват до 10 метра, вграден микрофон и хендсфри функция, достъпни за $2,89 в момента (с купон). „Слушайте музика, докато спортувате”, е посланието на производителя. Предвидени са три бутона за управление – възпроизвеждане/пауза, отговор/прекратяване на обаждания, сила на звука и предишни/следваща песен. Поддържат протоколи HSP, HFP, A2DP, AVRCP и могат да работят 2 часа с едно зареждане през microUSB порта. Цената на тези слушалки, доставяни в черен и бял цвят, е $2,89 при ползване на купон YYMS6, който дава 35% отстъпка. Комплектът включва още USB кабел и ръководство за потребителя.

Последните безжични стерео слушалки в обзора са S530 Invisible 4g Earphone, които също поддържат Bluetooth 4.1 и хендсфри функция, благодарение на вградения микрофон. Съвместими са с iOS, Android и Windows смартфони и други Bluetooth устройства и се отличават със супер малките си размери. Поддържат протоколи HSP, HFP, A2DP и AVRCP, а литиево-йонната батерия осигурява до 2 часа слушане на музика или разговори. Предвидени са бутони за управление на основните операции, а безжичният обхват е 10 метра. Тези слушалки се предлагат в няколко цвята на специална цена в момента от $2,17 при въвеждане на купон YYMEBH, който дава 45% отстъпка. В комплекта са включени още USB кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Четири безжични стерео слушалки – за музика и разговори”

добавете коментар...

  1. Editor

    До Anonymous: Сайтът не се е ангажирал с оценка, че изброените евтини слушалки имат качеството на 200-доларови слушалки. Естествено, че нямат същото качество. Това са просто едни достъпни ценово решения.

  2. Anonymous

    Стават за възпроизвеждане на звук, но да говорите за качествено слушане на музика е смешно. За сайт с претенции за сериозна медия е нелепо да твърдите, че слушалките от 2 долара се различават от тези от 200 долара само в цената. Ако поне ги бяхте пробвали преди да ги препоръчвате нямаше дори да си губите времето в писане на тази статия.

  3. ха

    Ами стават за почти всичко изброено. Единствено не стават за качествено изпълнена класическа музика (защото качеството на възпроизвеждане ще е лошо), но колко хора ти слушат такава днешно време???
    Ако искаш да платиш 200 долара за нещо, което никога няма да ползваш – това си е твой личен глупав избор.

  4. admin

    А тези от 200 долара за какво повече от разговор по време но шофиране стават?

  5. Anonymous

    Несериозно е да се прави ревю на слушалки за 2 долара. Създавате илюзия у читателите, че стават за нещо.

Коментар