Ulefone T1 Premium Edition – класен 4G Full HD фаблет

Ulefone T1 Premium Edition грабва вниманието със синьо-червения дизайн и огромния обем памет

Нестандартно цветово решение в червено и синьо, със златна нишка на гърба, открояват фаблета Ulefone T1 Premium Edition, когато го видите за първи път. Наред с това обаче премиум моделът предлага смайващи характеристики за цената си. Ето за какво устройство става въпрос…

Червено-синият Ulefone T1 Premium Edition представлява 5,5-инчов фаблет с резолюция Full HD 1920×1080, което означава гъстота на пикселите 401 ppi (пиксела на инч). Комфортният като размер екран с 2.5D извивка и защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3 се отличава още с контраст 1400:1 и 95% от цветовата гама NTSC – за ярки, живи цветове. Нещо повече, специално олеофобично покритие предпазва от пръстови отпечатъци, така че винаги да имате чист и ясен екран.

Двата ярки цвята на гърба на смартфона за разделени с тънка 0,14 мм златна ивица

Но да се върнем на дизайна. Премиум смартфонът на Ulefone грабва вниманието с цветовото решение в червено и синьо – рядко ще срещнете по-смела комбинация от контрастни цветове на металния гръб на устройството, които са разделени подчертаващо от златна нишка, тънка само 0,14 мм. Подобно изпълнение прави Ulefone T1 нестандартен и модерен, открояващ се.

Вътре в Ulefone T1 Premium Edition са вградени топ компоненти за безкомпромисна производителност. Процесорът Helio P25 има осем изчислителни ядра Cortex-A53 на тактова честота 2,6GHz – едно от най-бързите решения на пазара за смартфони. Високата производителност на този 16-нанометров чип е съчетана с понижена консумация на енергия, така че резултатът е гладко изпълнение на приложенията и игрите, плюс по-дълго време на батерия.

Ulefone T1 Premium Edition идва опакован в стилна кутия с редица аксесоари

А паметта е повече отколкото на един средностатистически компютър! Ulefone T1 Premium Edition разполага с цели 6GB оперативна памет LPDDR4 и невероятните 128GB постоянна памет, с възможност за разширение до 256GB с помощта на microSD карти. Отпадат притесненията за това дали имате достатъчно място в телефона за съхранение на снимки, видео, музика, игри и друго съдържание. Нещо повече, паметта LPDDR4 е два пъти по-бърза от LPDDR3 и освен това работи на понижено напрежение от 1,1V, което означава много по-малка консумация на енергия.

Както подобава на премиум модел, Ulefone T1 Premium Edition впечатлява и с двойната задна камера – 16MP + 5MP със сензор Samsung, която вижда и улавя картините от природата подобно на човешкото око, поддържа също видеозапис 1080p. В допълнение, подобрени са светкавицата, фокусирането и скоростта на заснемане. Предната камера за селфи също е на високо ниво, с резолюция 13 мегапиксела.

Премиум смартфонът разполага с двойна задна камера 16MP+5MP

Разглежданият модел на Ulefone T1 е глобална версия под управление на Android 7.0, съвместим с 2G/3G/4G мрежите на почти всички телекоми по света, с многоезикова поддръжка, вкл. български, и достъп до каталога с приложения Google Play. Смартфонът поддържа LTE CAT6, което означава скорост на даунлоуд до 300Mbps в мрежи от четвърто поколение.

Ulefone T1 разполага с два слота за сим карти, безжични модули Wi-Fi 802.11a/b/g/n и Bluetooth 4.1, 3,5-мм аудио изход, говорител, микрофон, слот за microSD карти и реверсивен USB Type-C порт за зареждане и обмен на данни с компютър. Батерията на смартфона е несменяема, с капацитет 3680 мАч.

Реверсивният USB Type-C порт предлага повече удобство при зареждане и обмен на данни

Класният 4G фаблет Ulefone T1 Premium Edition се предлага на цена от $269,99 в онлайн магазина GearBest, отключен за ползване по целия свят. Има размери 15,50×7,69×0,85 см и тежи 181 грама. Комплектът включва самия смартфон, заден калъф, захранващ адаптер, протектор за екрана, СИМ игла, USB кабел, държател на телефона и ръководство за потребителя.