Гейминг сет XPG INFAREX дава прецизност и комфорт

Новият комплект от мишка и пад на Adata ще повиши точността и комфорта на геймърите

Гейминг сет от бранда XPG, състоящ се от мишка и пад, е един от новите продукти на тайванската компания Adata Technology, очакван скоро и на пазара у нас.

Оптичната мишка INFAREX M10 има чувствителност 3200 dpi и вграден DPI суич, който дава оптимална прецизност и точност. INFAREX R10 пък е гейминг пад с вградени RGB ефекти и 3 светлинни режима, който осигурява оптималната прецизна основа за работа с мишката.

Потребителите могат да избират между различните светлинни ефекти само с едно потупване върху повърхността на пада, направен от устойчиви на надраскване PVC материали.

INFAREX M10 също предлага RGB светлинни ефекти, а оптичните сензори на мишката разполагат с висока чувствителност, която може да бъде променяна с вградения DPI бутон. Това означава, че настройките на мишката могат да се сменят бързо за различните игри или дори за различни сценарии в една и съща игра.

Дизайнът на мишката осигурява комфорт на потребителите, като позволява максимално дълъг гейминг без натоварване, благодарение на използваните материали като гума и грапавите страни на мишката, както и на вградения 145IPS тракинг.

Коментар