Излизат климатици с изкуствен интелект

Климатиците LG Whisen използват технология за дълбоко обучение

Южнокорейските производители на битова техника Samsung и LG подготвят за пазара нови климатици с възможности за изкуствен интелект и „интернет на нещата” (IoT), съобщи The Investor.

На очаквана скоро пресконференция LG Electronics ще представи нови модели на климатиците Whisen, които използват технология за дълбоко обучение, а в името им ще фигурира търговската марка ThinQ.

LG обяви бранда ThinQ в края на миналата година, като той ще обхване всички продукти с изкуствен интелект на компанията в сферата на битовата техника, потребителската електроника и услугите. За да стимулира покупката на AI климатиците, LG ще предложи различни подаръци и отстъпки на клиентите.

Samsung Electronics, на свой ред, също планира да пусне на пазара още този месец серия климатици с изкуствен интелект. Умните кондиционери на компанията ще използват нова версия на персоналния помощник Bixby 2.0.

Коментари по темата: „Излизат климатици с изкуствен интелект”

добавете коментар...

  1. жоро любимеца

    даа, и ако прави whistles кат жената евала! не един ами 3 климатика!
    един да ми пее
    един да духа топло
    един да готви мОсака!
    🙂

  2. Anonymous

    Хубаво ще да си пиеш ракията с климатика(да ти говори успокоително и да казва наздраве)

  3. Anonymous

    bixby – ало климатик как си ?

  4. bl4ck mirr0r

    И в какво ще се състои изкуствения му интелект? какво ще може да прави по-различно от един сегашен модерен и пълен с екстри климатик? Дали просто понеже е вървежно да се казва, че има AI и го пишат на кутията? както стана и с HD … HD мишка, HD домат, HD кокошка на пазара…

Коментар